SGF 2024: Bemutatkozott a Life is Strange: Double Exposure

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A méltán kedvelt sorozat új résszel bővül az ősszel, ezúttal egy gyilkosság áll a középpontban. A csavar a dologban, hogy a bűntény csak az egyik valóságban történt meg, a másikban még megakadályozható.

Bár a Life is Strange-sorozatot már nem a Don't Nod készíti, a Deck Nine csapata viszi tovább azt a lángot, amit az időutazós, természetfeletti erőkkel dolgozó és drámai történeteiről ismert sorozat képvisel. A ma esti Xbox Games Showcase műsorán bemutatott új játékban a legjobb barátunk halála lesz a fő trauma, amely mentén felfedezünk egy alternatív idősíkot, ahol a gyilkosság nem történt meg.

A két sík közti ugrálás révén lehetőséget kaphatunk, hogy nemcsak megismerjük a gyilkosság körülményeit, de talán meg is akadályozzuk azt. A Life is Strange: Double Exposure megjelenési dátumot is kapott, október 29-én jelenik meg Xbox Series X/S-re és PC-re, és mivel a kiadó a Square Enix, garantáltan PlayStation 5-re is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Macifasz
#1: A legelső részt nagyon nehéz lesz felülmúlni. Sőt. Csak elérni azt a szintet kihívás lesz. Grafikailag és játékmenet terén tuti lesz előrelépés, de sztori, karakterek, fordulatok, hangulat...nehéz dolga lesz. De legyen így.
1.
1.
crytek
Nem a zsámerem egyik rész se ,de ez messze a legjobb lesz mindközül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...