SGF 2024: Kiadós előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

  • Írta: szlav
  • 2024. június 9.
  • Videó
Link másolása
Mindenki kedvenc régész-kalandora idén ismét visszatér, csak ezúttal nem a mozivásznon. Egy jókora kedvcsinálóval jelentkezett ma este az idén megjelenő Indiana Jones and the Great Circle.

A Machine Games műhelyében készülő Indiana Jones-játékkal kapcsolatban volt pár kétségünk korábban, ám a legújabb előzetesen már remekül fest a legendás professzor kontinenseken átívelő kalandja. A vadiúj kaland telis-tele lesz feladványokkal, akcióval és egy erős sztorit is kapunk, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy a filmsorozat jellegzetes humora sem marad el a játékból.

Ismét megerősítést nyert, hogy még idén megjelenik az Indiana Jones and the Great Circle. A játék PC-re és Xbox Series X/S-re érkezik, és mint az Xbox Game Studios többi játéka, úgy ez is az első naptól játszható lesz Xbox Game Pass előfizetéssel is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

6.
6.
Kamukaze
Megvettek kilóra. Persze csak miután kijöttek az első tesztek.
5.
5.
Merőkanál
Engem cssk az fog távol tartani tőle , hogy FPS ….
4.
4.
Macifasz
Már ez az 5 és fél perc jobb volt, mint a Sótlanság Tárcsája. Nagyon várom. Day one game pass ide meg oda, én ezt megfogom venni. Ha valaki, akkor Indy megérdemli.
3.
3.
Zisten
Sajnos ez az előzetes csak mégjobban alátámasztja azt a TÉNYT, hogy ez a jàték mennyivel jobb lenne TPS-ben.
2.
2.
hedzsooo
Ez valoban hangulatosnak igerkezik
1.
1.
crytek
Fantasztikus lesz. Fel is tettem boxra az emperors tombot.. nincsenek acsik csak a gamere kell koncentrálni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...