SGF 2024: Sztori traileren az Avowed

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 9.
  • Videó
Link másolása
A még az idén érkező RPG-ben központi szerepet kap az, hogy melyik fél oldalára állunk majd a Living Lands nevű szigeteket érintő kérdésben, no meg persze harcolni is fogunk.

Az Obsidian számára nem ismeretlen a belsőnézetű RPG-k világa, ahogy a fantasy sem. Ezek alapján már-már azt is mondhatnánk, hogy az előbbi játékmenet és a saját maguk által megalkotott világ ötvözésénél könnyű dolguk volt, és a látottak alapján valóban ígéretesnek tűnik a végeredmény.

A Living Lands nevű szigeteket egy szörnyű járvány tizedeli, az uralkodó pedig minket küld oda kinyomozni a járvány okát. Csak hamar kiderül, hogy a helyiek tartanak tőlünk, hisz nem ismerhetik szándékainkat, és talán okkal is aggódnak. Az ugyanis, hogy a helyiek vagy pedig a birodalom oldalára állunk, esetleg független félként járunk majd el, teljesen rajtunk áll.

Az Avowed még mindig nem kapott megjelenési dátumot, viszont még az idén meg fog jelenni az ígéretek szerint, természetesen Xbox Series X/S-re és PC-re, és első naptól kezdve elérhető lesz az Xbox Game Passben.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Csoki80
Biztos jó játék lesz denagyon gagyi a bemutató. Mintha mindent bele akarnának sűríteni másfél percbe, dobog, villog vonyítva túlerősített az egész. A kevesebb néha több...
1.
1.
hedzsooo
Nagyon jonak fest tovabbra is, a KCD2, + a BM Wukong kivetelevel eddig meg ez tunik a legutosebbnek iden akciojatekok teren. Raadasul ez is RPG, akarcsak a KCD2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...