SGF 2024: Friss trailert és dátumot kapott a MechWarrior 5: Clans

  • Írta: szlav
  • 2024. június 10.
  • Videó
Link másolása
Októberben veszi kezdetét a klánok inváziója a MechWarrior 5 következő nagy, standalone felvonásában. A Piranha Games egy látványos sztorielőzetessel erősítette meg a megjelenés pontos dátumát.

A MechWarrior 5: Mercenaries sikerei után új fejezetet nyit a MechWarrior 5: Clans. A teljesen önálló új MW5-játék a Smoke Jaguar klán történetére fókuszál, akik arra készülnek, hogy száműzetésük után visszatérjenek a Földre - nem kifejezetten békésen. A hatalmas harcigépekben vívott klánháborút egyedül vagy barátainkkal kooperatív módban is átélhetjük majd.

Mindezek mellett bemutatkozik majd az új Battle Grid, átalakul némileg az irányítás az egyszerűbb, gyorsabb kezelhetőség érdekében, illetve kapunk egy Command Wheelt is, melynek csatatéri parancsnokként jó hasznát vesszük majd. Emellett mély testreszabási lehetőségek és egy új fejlődési rendszer bővíti a játékot.

A MechWarrior 5: Clans október 3-án érkezik PC-re, illetve Xbox- és PlayStation-konzolokra.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Stack
Kíváncsian várom :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...