SGF 2024: Elszólhatta magát az Obisidian az Avowed megjelenése kapcsán

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 10.
  • Hír
Link másolása
Egy blogbejegyzésben véletlenül a konkrét megjelenési dátumot is leírták, azonban gyorsan kitörölték azt. Hogy mennyire reális az immár törölt dátum, egyelőre nem tudni.

Nem mindig a hackerek, a belsős szivárogtatók vagy az adatbányászok azok, akik a féltve őrzött titkokat publikálják, néha pont azok teszi közkincsé az információt, akik eredetileg megóvni akarták azt. Úgy fest, hogy valaki az Obsidian háza táján is így járt.

A stúdió oldalára tettek ki egy bejegyzést a tegnap este is látható játékuk, az Avowed kapcsán, amiben arról beszélnek, hogy a legutóbbi, januári bemutató óta lázasan dolgoznak a játékon. Itt szólták el magukat a készítők, mivel kerek-perec leírták a megjelenési dátumot is: november 12. Azóta már módosították a bejegyzést, így aki most látogat el az Obsidian oldalára, már nem találkozik a konkrét dátummal.

Azzal kapcsolatban, hogy ez a dátum valós-e, nincsenek kétségeink, azzal viszont már igen, hogy mennyire van kőbe vésve. Az utóbbi években már-már divattá vált a megjelenések elhalasztása, így kíváncsian várjuk, hogy a következő hetekben, hónapokban végérvényesen megerősítsék a megjelenési dátumot. Az viszont már biztos, hogy az Avowed az első naptól elérhető lesz az Xbox Games Pass részeként PC-n és Xbox Series X/S-en.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...