SGF 2024: A szokásos hosszúságú kampánnyal érkezik a Black Ops 6

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A játék a "szokásos Call of Duty kampányhosszal" rendelkezik majd, tehát nem ez az epizód fogja elhozni a tíz óránál hosszabb történetszálakat. Cserébe az eddig látottak alapján egy igazán intenzív élményben lesz részünk.

A tegnap esti Call of Duty: Black Ops 6 bemutató egy rendkívül izgalmas, részletgazdag játékot ígér egy feszes történettel és páratlan akcióval. Az egyetlen, amiről nem esett szó, hogy milyen hosszú lesz a kampány.

Az utóbbi pár év Call of Duty-játékai kapcsán vissza-visszatérő téma, hogy a 70 eurós árcédula mellé egy egyre foghíjasabb multiplayer játékmódot, és egy egyre kurtább egyjátékos történetet kapunk. A Black Ops 6 esetében egyelőre nem tudni, hogy a többjátékos mód mennyire lesz tartalmas, viszont a kampány úgy fest, hogy kárpótolni fog minket a Modern Warfare 3-ért, még ha nem is a hosszával.

Yale Miller, a Treyarch produkciós igazgatója adott egy rövid interjút tegnap a Gamefile újságírójának, amelyben elárulta, hogy a Black Ops kampánya a sorozat eddigi részeihez hasonló hosszúságú lesz. Ez azt jelenti, hogy a történet nagyjából 6-8 óra alatt kijátszható lesz. A hosszért viszont kárpótol a Black Ops játékokra jellemző feszült tempó és változatos küldetésrendszer, így inkább érezhetjük magunkat egy hosszabb akciófilm főszereplőjének. A Call of Duty: Black Ops 6 2024. október 25-én jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

11.
11.
crytek
#10: Hiába van pénzed ha minden értelmes fejlesztő a sony égisze alatt fut...ott látod is a játékokon a minőséget a ms semmi ilyen nincs. (Tudom mivel van game passom és kb mindennel is toltam/tolom ami ms..)
Szóval a MS hiába akar szívvel lélekkel ellátott gamet csilliárdért ha nincs aki megcsinálja... nem véletlen nincs az általam említett 2 ip-n kívül értelmes játékuk.

De van most egy rakás studiójuk már hátha...a mostani showcase biztató volt mert lesz pár jó game indiana jones, south of midnight, perfect dark meg talán a fable de abból kb megint nem mutatta szinte semmit se. Szóval végre lesz valami.
10.
10.
Lorthirash
#9: Hát inkább a blizzard ahol vannak tehetséges emberek, de már sajnos az sem a régi.
A blizzard azért lett olyan nagy amilyen mert innovatív lelkes közösségért létező emberek voltak ott. Régebben nem volt kérdés az hogy egy blizzard játék jó lesz-e , mert olyan minőséget képviseltek amit senki se tudott annó.
Kimondtad te magad is msnél nincs értelmes team pedig pénz az van szarásig pont ez a baj ha egy csapatot nem a produktum motiválja hanem csak a haszonszerzés az borítékolható hogy nem lesz kiemelkedő csak valami középszar hulladék.
9.
9.
crytek
#8: Ezt már nagyon sokszor leírtam. A MS-nál nincs értelmes team aki valóban ütőképes címeket tudna letenni az asztalra. Pont emiatt vették meg az acti blizzt mert azok legalább tudnak olyan címeket készíteni amik ömlesztik a zsetont immár nekik...mert a saját címek azok nem igen teljesítenek úgy ahogy pl az acti-blizz címek

Máig azt vallom hogy a msnak 2 azaz KETTŐ ipje van amire azt mondom jó igényes:
MS Fligh Sim csak ez sajnos réteg cím
Forza... ami kb semmit nem fejlődik évek óta hoz egy alapot azt szevasz.

És mivel ez az ipar a pénzről szól mint írtam hiába van a világ élbolyában a ms neki is fontos ez a részleg ezért a felvásárlások. Ha saját maguktól nem megy majd más címei immáron a nevük alatt jók lehetnek
8.
8.
Lorthirash
#6: Nem véletlen hogy a sony még mindig erősebb címekben pedig a microsoft már a világ összes pénzét is beleölte a gaminbe, a pénz nem minden.
7.
7.
Lorthirash
#6: Ez csak rövidtávon igaz, a cod azért sikeres mert nincs konkurenciája jó ideje így gyakorlatilag mindegy mit csinálnak, ez remélhetőleg hamarosan változni fog van néhány produktum ami ígéretes.
6.
6.
crytek
#5: Ez az ipar a pénzről szól...és hidd el hiába jó neked a baldursz gétecskéd ha egy szétszarozott agyonfikázott cod degeszreveri bevételben.. és igen csak a pénz számít. Mivel ha a bg3 nem hozott volna ennyit akkor kampo...
Ha nem a pénzről szólna ez az ipar nem minden feledik game lenne multis, teletömve minden mikrolószarral vagy ugyanez coopos kivitelben amiben bár mehetsz egyedül de kb semmi sikered nem lesz...
Egy ótvar fos cod termel annyi pénzt mint más cégnek 5 játéka 10 év alatt se...
Szóval hidd el a kiadónak a fejlesztőnek nem fáj hogy xy user fikázza szarozza őket, ha ők meg nem tudják számolni már a milliárdokat.

"csak a pénzügyi siker a lényeg" Pontosan. Ez erről szól... valakinek sikerel egy szarral is ez valaki meg belebukik lásd pl szuiszájd szkád azt is hogy eltervezték hogy majd pénznyomda lesz....de bejött nekik :) Amit buktak vele abból kijött volna egy tisztességes új batman game ami ugyanúgy világsiker lehetett volna ahogy a többi része..
5.
5.
Lorthirash
#4: Hát Nem hinném hogy a Baldurs Gate 3-ra sokan mondanák hogy szar.

a cod sajnos a warzone óta nem is hozott változást és a vicc benne az hogy a battle royale mód sem hozzájuk fűződik.

És nagyon sajnálom de nem értek egyet azzal amit a nagy cégek állítottak, hogy nem várhatjuk el hogy minden játék olyan legyen mint a BG3, hát dehogynem.

Egy ilyen projektet nem viheti a hátán önmagában csak a pénz, ha csak az a cél lebeg a stúdió előtt akkor azt kár is kiadni is mert ebből fakadóan nem is lehet kiemelkedő.
Az igazán nagy dolgok jkátéktörténeti szempontból sosem így jöttek létre, hanem inkább abból hogy volt valami vízió ami aztán sikeres lett majd így pénzt is tudott termelni, nem keveset.
A Helyzet az hogy a Baldurs Gate-n az látszik hogy igazi szenvedéllyel készült a játék és akkor adták ki amikor kész lett, apró részletekre odafigyelve nem akkor amikor egy hülye marketinges akinek semmi köze a projekthez jónak látta, és azt is megjegyezném hogy nem akkora összegekből készült mint sok stúdió nagy játéka, mégis többet ér a legtöbbnél.
Ez a cod meg semmi újat nem tud felmutatni 15 éve biztonsági játékra mennek, csak a pénzügyi siker a lényeg, live service rendszer skinek, olyan dolgok amitől egy játék nem lesz jobb, ez nekem és még sok más játékosnak kevés lesz.

4.
4.
crytek
#3: "Activision reported sales figures for Modern Warfare 3 in the U.S. and UK being more than 6.5 million copies sold on launch day and grossed $400 million in the US and UK alone in its first 24 hours"
Egy nap alatt.... biztos most elbögték magukat mert egy gk user ilyet írt róluk..

"veszik ezt a hulladékot de komolyan" Több száz millió ember szemében meg a te általad játszott játékok ilyenek...ez egy ilyen világ játszani mindenki szeret.
3.
3.
Lorthirash
Activision játékosbázisa olyan kicsit mint a fidesz és a szavazó bázisa.
Mindegy hogy mit csinálnak akkor is beszopják, és akkor is rá szavaznak ha saját maguknak tesznek kárt.
Én nem értem miért veszik ezt a hulladékot de komolyan.
Az egész szériát a warzone tartja életben, de már az is régóta hanyatlik csak.
2.
2.
crytek
6-8 tehát akkor elsőre 4.5 óra után már a cradits pereg.
De elnézve a trailereket az kegyetlen jó 4.5 óra lesz
1.
1.
Grabowsky30+
... szokásos túlárazással!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...