SGF 2024: Nézd vissza a Ubisoft Forward műsorát!

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 10.
  • Videó
Link másolása
A francia kiadó saját műsorának kínálata egyelőre nem ismert, viszont van pár elég jó tippünk, hogy milyen címekre számíthatunk az este kilenckor kezdődő élő adásban. Tartsatok velünk!

Úgy tűnik, hogy lassan a Summer Game Fest nagyobb eseményeinek a végére érünk, a kiadók közül a Ubisoft tart még saját előadást biztosan. Ugyan a bejelentések listája egyelőre nem ismert, szinte biztos, hogy a Star Wars Outlaws és az Assassin's Creed Shadows kapja majd a legnagyobb figyelmet, illetve megtudhatunk majd ezt-azt az XDefiant érkező frissítéseiről is.

Természetesen ezen kívül is számíthatunk bejelentésekre, talán egy-két elfeledett franchise is új életre kaphat a közeljövőben - Beyond Good & Evil 2, Splinter Cell, hogy csak a nagyokat említsük. A nemrég megjelent Avatar: Frontiers of Pandora DLC-i megjelenési dátumra, a kifejezetten jó fogadtatásnak örvendő Prince of Persia: The Lost Crown frissítései pedig bejelentésre várnak, így ezeket is jó eséllyel láthatjuk ma este.

Update! A műsor véget ért, itt nézhetitek vissza az adást:

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Lényegtelen
Ubi?!
Szeretem kígyó, meg savanyított formában is. Ám a puha, az egyáltalán nem vonz - de annál inkább taszít!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...