SGF 2024: Hatalmas bemutatót kapott a Star Wars Outlaws

  • Írta: szlav
  • 2024. június 10.
  • Videó
Link másolása
A Massive Entertainment Star Wars-játéka nyitotta a Ubisoft Forwars nyári műsorát. Friss gameplay trailert és egy komoly adag nyers játékmenetet kapott Kay Vess kalandja a messzi-messzi galaxisban.

Miután a Hollywood Chamber Orchestra ízelítőt adott a soundtrackből, máris megnyitotta a Ubisoft Forward műsorát a Star Wars Outlaws. A nyílt világokban játszódó akció-szerepjáték Kay Vess, egy minden hájjal megkent bűnöző és csempész körül forog majd, aki egy olyan nagyhatalmú figurával akasztja össze a bajszát, akivel igazán nem kellett volna. Ennek nyomán kénytelen lesz elvállalni minden idők legnagyobb rablását - mindezt a Csillagok háborúja legendás világában, A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei közti idővonalon.

A nagy rabláshoz pedig Kay Vess-nek szüksége lesz társakra is - olyan szakértőkre, akik számos új trükköt, képességet taníthatnak meg neki és talán beszállnak majd a nagy melóba is. Mindeközben persze a nyakunkban lohol majd a Birodalom is, no meg persze az olyan bűnöző szervezetek, mint a Pyke szindikátus, a Crimson Dawn vagy a Hutt kartell. Ezekkel a rosszarcokkal le is paktálhatunk, különböző melókat vállalhatunk el tőlük, de a jó ügy (vagy pár extra kredit) érdekében át is verhetjük őket.

A játék számos nagy, nyílt világon, a Star Wars-galaxis bolygóin játszódik majd, melyek közül ma az Akiva rendszer űrállomását és Tatooine-t láthattuk részletesebben. Az utóbbin természetesen a peremvidék legzüllöttebb kikötővárosa, Mos Eisley is meglátogatható lesz, de a légimotorunk segítségével bejárhatjuk majd a kanyonokat és homokdűnéket is. A bolygók közt egyébként szintén szabad lesz az utazás, hála Kay hajójának, a Trailblazernek. Természetesen nem maradnak el a látványos űrcsaták sem.

Főhősünk aprócska barátja, Nyx állandó útitársunk lesz, ráadásul nemcsak a felfedezés során, de még akció közben is a segítségünkre siet, ha arra utasítjuk őt. A harcok alatt persze leginkább a sugárvetőnkre támaszkodunk majd, de a kötetlen kalandok során kihívást jelent majd a zártörés és a környezeti navigálás is, nem is beszélve az árkádgépes minijátékokról vagy a szerencsejátékról!

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
crytek
A kezdeti rövid trailer elég volt hogy tudjam ez fasza lesz. Ezt az ubi showt és külön a trailereket se néztem meg.
Splintit néztem volna de az még sehol sincs :(
3.
3.
Robilluma
Azt leszámítva, hogy 15-20 FPS-el száguldott a játékmenet, tetszett nagyon. Biztos fel fog bukkanni pár fénykard is valami lézershow keretében, de ha nem az se baj.
Szimpatikus a kiscsaj. Nagyon szép a világ, amit építettek. Nem vagyok óriási SW fan, de elkapott a hangulata.
2.
2.
habo
Hát... a látottak alapján várok egy következő Star Warsra.
Inkább csináltak volna olyat hogy egy sith nagyúr vagy csupa epic képességgel vagy legalább fénykardja lenne.
Star Wars Jedi széria az igen,tetszik.
1.
1.
Grabowsky30+
Örülnék ha ez a játék jó lenne! Egyenlőre tetszik. Afféle AC star wars köntösben, de jónak néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...