SGF 2024: Erre számíthatunk a Skull and Bones második szezonjában

  • Írta: osan
  • 2024. június 10.
  • Videó
Link másolása
Az idei Ubisoft Forward során természetesen feltűnt a Skull and Bones, a francia cég legendásan kemény fejlesztési poklot megjárt kalózjátéka, melyhez most jelentették be a második szezont és azt, hogy mit várhatunk majd a frissítéstől.

Senkinek sem kell bemutatni a Skull and Bones-t, mindenki ismeri, hogy milyen fejlesztői poklon ment keresztül a projekt, majd mennyire félresikerült a megjelenés. Szerencsére vagy nem, de a Ubisoft nem engedi még el a játék kezét és bemutatták az idei Forward során, hogy a második szezonban mire számíthatunk, illetve a harmadik évadot is beteaselték.

Természetesen lehet majd számítani hajójavításokra és új lehetőségekre is, melyekkel a legénységünkön javíthatunk, azonban új játékmódok és teljesen új hajók is érkeznek, illetve az egoista Hubac ikrek is tiszteletüket teszik majd a tengeren, meg egy hatalmas megalodon is...

A harmadik szezonban majd az ázsiai kultúra kapja a főszerepet és vele együtt a sárkányok. A második szezon már elérhető, a harmadik viszont még nem kapott megjelenési dátumot.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...