SGF 2024: Mozgásban az Assassin’s Creed: Shadows

  • Írta: osan
  • 2024. június 10.
  • Videó
Link másolása
Az idei Ubisoft Forward során egyértelműen esett szó a készülő Assassin’s Creed-játékról, a Shadows-ról, ami végre a feudális Japánba kalauzol el minket. Számos újdonságot elárultak a fejlesztők, mint például, hogy változó évszakokra számíthatunk majd a szamurájkalandban.

Végre valahára mozgásban is láthatjuk a Ubisoft következő bérgyilkosos kalandját, az Assassin’s Creed: Shadows-t, mely Japánba kalauzolja el a sorozat rajongóit. Egy hosszabb bemutatót mutattak, ami egyből játékmenettel indít és az afrikai szamurájt, Yasukét láthatjuk, ahogyan egy mellékküldetést hajt végre, de hamar előkerül a lopakodást preferáló Naoe is.

Emellett elárulták, hogy számos újdonságra is számíthatunk a játékban, mint például változó évszakokra – hiszen a történet nagyjából egy egész évet fog felölni -, amik megváltoztatják lehetőségeinket, hiszen fagyban nem fogunk tudni úszni és így tovább.

Az Assassin's Creed: Shadows november 15-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Robilluma
Azért pofa kell ilyen szinten kopírozni a játékelemeket a Tsushimából.
Az akciópontok alul, stance-ből támadás, a kb ugyanolyan becsillanás erős támadás előtt, a becsületes szamuráj vagy az orgyilkos 'út', a kivégzések fekete-vörös-fehérre színezése, stb.
Nekem Jaszuke személye se valami szimpi. Mellékküldetésbe jó lett volna, de hogy ő szabadítsa fel Japánt a ninjalánnyal párban? Vicces.
A küldi a bal felső sarokban írta a feladatot "Assassinate xy". Meg kell hagyni, senkinek nem fog feltűnni egy morcos néger a szamurájpáncéljában...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...