SGF 2024: Novemberben érkezik az Empire of the Ants

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A fotorealisztikus hangyaboly-szimulátor is ősszel veszi be a boltokat, hiszen a Tower Five csapata egy új trailerben árulta el az Empire of the Ants napra pontos dátumát. Eléggé összetett élmény vár ránk rovarként.

Egy igazi francia erdő elevenedik meg az Empire of the Antsban, melyben lehetővé teszi, hogy hangyákat és más állatokat figyeljünk meg a természetes élőhelyükön. A látvány önmagáért beszél, lévén az Unreal Engine 5 segítségével kel életre.

Azonban nem csak mozizunk a játékban, hanem aktívan kivehetjük a részünket a felfedezésből, és még a harcok során is segíthetjük kedvenc hangyáinkat. A kampány több évszakot ölel fel, mindegyik változást hoz a környezetre és a játékmechanizmusra is.

A Tower Five csapata elárulta, hogy az Empire of the Ants november 7-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Ganzer
Ez érdekes cucc, várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...