SGF 2024: Az első képek a Jurassic Park: Survivalról

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 12.
  • Képek
Link másolása
Nem meglepetés, hogy az Isla Nublaron próbálunk meg túlélni a Jurassic Park: Survivalben, amiről most még több részletet osztottak meg a fejlesztők. Ezen kívül megérkeztek az első kézzel fogható screenshotok is róla.

A tavaly decemberi The Game Awardson leleplezett Jurassic Park: Survival minden bizonnyal felkeltette az egyjátékos élményre vágyó rajongók figyelmét. Már csak az alapfelállás is: az ikonikus Isla Nublaron próbálunk meg túlélni, miközben a vérszomjas dinoszauruszuk vacsorának néznek bennünket.

Az IGN-nek adott interjúban a fejlesztők elárulták, hogy számos filmből ismert helyszín is feltűnik a játékban, köztük a látogatóközpont és a T-Rex kifutója is, ám emellett a sziget eddig soha nem látott szegletét is felfedezhetjük. A srácokat mindig is érdekelte, hogy milyen lett volna Nublar-sziget a film eseményei után. Nem láttunk olyan régiókat sem, amiket a vihar teljesen elvágott. Vajon mit tettek volna az emberek ilyen helyzetben? Hol szálltak volna meg, ha minden a tervek szerint alakul? Ebből az alaphelyzetből indult ki a stúdió.

A játék főszereplője, Maya mellett új karakterekkel is megismerkedhetünk, illetve olyan dinókkal is összefutunk, amiket a moziban nem láttunk. A fejlesztők az Alien: Isolationből merítettek ihletet, hiszen a játékosok intelligenciájára, józanságára és türelmére is szükség lesz ahhoz, hogy túléljék a kihívásokat. Sokszor előre meg kell terveznünk az útvonalakat a nehéz terepen való előrehaladáshoz, hogy elkerüljük a ragadozók figyelmét. Fontos tudni, hogy Maya nem egy akcióhős, nincsenek emberfeletti képességei, ezért nagyon is sebezhető, akire valós kockázatok leselkednek minden sarkon.

A Jurassic Park: Survival PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re készül. Most megnézhetitek az első ingame képeket róla.


Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, 
irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...