SGF 2024: Itt a Dustborn demója és a premierdátuma

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Pax és jöttment csapata az alternatív Amerikai Köztársaságon utazik át egy punk-rock banda tagjaként, miközben egy titokzatos csomagot is el kell juttatnia valahova. PC-n már kipróbálhatjuk az augusztusban érkező Dustbornt.

A Dustborn egy utazás története a fiktív Amerika nyugati partjától a keletiig. A főszereplő Pax igyekszik elmenekülni az üldözői elől, de még egy titokzatos küldeményt is el kell vinnie, mindezt úgy, hogy közben a csapat egy turnézó punk-rock banda álcáját használja. Egy világban, ahol a szavak ereje szó szerint értendő, pedig szükség is lesz a titkolózásra és a hatalmat képviselő katonai erők és robotok elkerülésére.

Paxnak persze van egy baseballütője is, ha a helyzet eldurvulna. Akárhányszor, amikor hősünk megállítja járművét, rengeteg kényes helyzet leselkedik rá. Minden karakter egyedi háttértörténettel és képességekkel rendelkezik, a párbeszédek során történt választásaink pedig befolyásolják az egymással való kapcsolatukat is.

A Steam Next Fest részeként június 17-ig már elérhető a játék demója, míg a végleges változat augusztus 20-án jelenik meg - immáron Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Az előrendelések már élnek mindegyik platformon.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...