Ismét elveszítette rendezőjét a Penge-reboot

  • Írta: szlav
  • 2024. június 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, nem túl Pengék a Blade-et hegesztő szakemberek. Újabb rendező száll ki a készülő Penge-reboot mozifilm munkálataiból. Nem ez az első alkalom, hogy a forgatókönyvet részben vagy egészében kukázni kellett.

A The Wrap értesülései szerint Yann Demange leköszön rendezőzi posztjáról, ami nem túl bíztató előjel a sokak által várt vámpíros Marvel produkció megjelenését illetően. Szintén friss hír, hogy Eric Pearson (Black Widow, The Fantastic Four) csillogtathatja meg forgatókönyvírói tudását sokadik, de remélhetőleg egyben végleges megbízottként. Belsős infók szerint biztosra akarnak menni az alkotás minőségét illetően, ami prioritást élvez a korai megjelenéssel szemben.

További problémákat vethet fel a főszereplő Mahershala Ali közelgő Jurassic World szerepe is. Ha nem oldják meg a folyton felmerülő forgatókönyv és egyéb bajokat, a forgatás újbóli eltolása következtében elveszíthetik a kétszeres Oscar-díjas sztárt.

A film jelenleg kitűzött megjelenési dátuma 2025. november 7, de ismerve a filmet körüllengő buktatókat, ne vegyünk rá mérget.

3.
3.
silkgoat
Most nem azert de volt egy kurvajo elso resz, nagyon adta a kepregenyes hangulatot a kimerevitett beallitasokkal. Szinte mar muveszfilm volt. :D
Aztan jott egy kurva jo masodik, daralassal es igazi szineszekkel (es borzalmas CGI-vel).
A harmadikrol inkabb ne beszeljunk mert en szegyellem magam.
Nem kell reboot. Vagy nyomjak animalva, mert az tuti jobb lenne
2.
2.
Nate Hope
Lehet inkább hagyni kellene a fenébe.
1.
1.
Shao Kahn
Pedig én bejelöltem magamnak jövőre! Remélem nem viszik át 2026-ra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...