Az univerzum leggyorsabb versenyjátékát adja ingyen az Epic Games Store

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 13.
  • Akció
Link másolása
A Redout 2 egy delejes főhajtás a klasszikus arcade versenyjátékok előtt, melyben futurisztikus környezetben zajlik a száguldás. Még jó, hogy egy héten át ingyen bezsákolhatjuk az Epic boltjából. De van itt még valami!

A félig elhagyatott Föld disztópikus pusztaságain csak egyetlen sport hozza lázba a túlélőket: a fékevesztett futurisztikus versenyek, amelyek robusztus és testreszabható légpárnás járművekkel zajlanak. A kiterjedt egyjátékos kampányon felül 12 fős kompetitív multi is a rendelkezésünkre áll, nem beszélve a "gyilkos" betétzenékről sem.

Redout 2 nagy kanállal merít olyan klasszikusokból, mint a Wipeout és az F-Zero, iszonyatos sebesség mellett kell helytállnunk 36 pályán, melyek mindegyike visszafelé is játszható. Több játékmódban jeleskedhetünk, ilyen az Arena Race, a Time Attack és a Last Man Standing, sőt a Boss Races-ek sem hiányozhatnak. A játék egészen június 20-ig adható a könyvtárunkhoz.

Emellett még az Idle Champions of the Forgotten Realms is az ingyenes ajánlat része. Ezúttal viszont azt is tudjuk, mit kapunk a jövő hét csütörtökön: a LEGO Builder's Journey-t, amely az atmoszferikus puzzle játékok mezőnyében versenyez.

1.
1.
memoryman
Na, ezt hétvégén tuti kipróbálom. Nekem eddig kimaradt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...