Everywhere - a jövő héten kipróbálható lesz a GTA-producer új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 13.
  • Korai verzió
Link másolása
Hamarosan indul az Everywhere zárt bétatesztje, amely egyfajta keretprogram lesz az önjelölt játékfejlesztők számára. Ahelyett, hogy a nulláról kezdenénk mindent, mások alkotásait is felhasználhatjuk, remixelhetjük.

Leslie Benzies már nem a GTA-sorozat felett producerkedik, hanem saját stúdiót alapított Build a Rocket Boy néven. A srácok első játéka az Everywhere lesz, amely egy olyan eszközkészlet, amellyel a feltörekvő játékfejlesztők "élményeket építhetünk, vagy mások tapasztalatait remixeljék és megosszák a közösséggel".

A Builder's Beta június 18-án indul PC-n, és már számos csapat szabadon felhasználó játékát tartalmazni fogja, amiket bátran felhasználhatunk saját alkotásunkhoz.

Az Arcadia eszközkészlet könnyen kezelhető építési eszközöket, önkiadó rendszert és számos assetet tartalmaz. Minden apró kelléket, ellenséget, rejtvényt vagy akár teljes pályát átszerkeszthetünk, hogy új célt kapjanak. Ehhez nem is kell profi programozónak lenni - fogalmazott Benzies, ugyanakkor nem kell nulláról kezdeni az alkotást.

A bétateszten csak meghívó birtokában vehetünk részt, amire a hivatalos weboldalon keresztül iratkozhattok fel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...