Dragon Age: The Veilguard - az Inquisitionben meghozott döntéseink is szerepet kapnak majd

  • Írta: osan
  • 2024. június 14.
  • Hír
Link másolása
Majd’ 10 évvel ezelőtt kaptuk meg a legutolsó Dragon Age-játékot, így természetes, ha sokunk nem emlékszik a történetre, azonban nem kell félni, hiszen a The Veilguard majd felzárkóztat minket, sőt az előző játékban meghozott döntéseinket is beleépíti történetébe.

Az amerikai IGN interjújából - melyet Corinne Busche-sal, a játék rendezőjével folytattak – kiderül, hogy a The Veilguard természetesen követi az Inquisitionben történteket, azonban tekintve a legutóbbi Dragon Age-etapot és azt, hogy milyen rég jelent meg, számíthatunk majd egy felzárkóztatásra „Last Time on Dragon Age" címmel.

Az emlékezetünk felfrissítésére használható lehetőség során alkalmunk lesz újra meghozni az Inquisition döntéseit, mégpedig tarotkártyák segítségével – itt Busche hozzátette, hogy kellőképp ki fogják emelni egy-egy döntés súlyosságát, így nem csak egy rubrikát fogunk bepipálni.

Számos történetszálat folytatni fog, és ugyan ha nem is az összes, de pár karakter az Inquisitionból is fel fog tűnni a valamikor ősszel érkező The Veilguardban, ami PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re várható. Legutóbb rengeteg információ kiderült a játékkal kapcsolatban.

1.
1.
hedzsooo
Mekkorat uthetett volna ez a jatek. Persze nyalvan igy is lesznek akik megveszik, + jatszak majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...