Képeken szivárog a Marvel's Spider-Man 3

  • Írta: szlav
  • 2024. június 15.
  • Pletyka
Link másolása
Sajnos az Insomniac még évekig fogja inni a levét a tavalyi nagy szivárgásoknak. Valaki máris életre bírta a következő Pókember-játék egyik nagyon korai, de játszható buildjét.

A tavalyi év végén hackertámadás, majd ebből következően durva szivárgás áldozata lett az Insomniac Games, melynek keretei közt rengetegérzékeny információ, köztük címek, dátumok és készülő játékok fájljai kerültek illetéktelen kézbe. És sajnos nagyon úgy néz ki, hogy az ebből kifolyó eddigi leakek még koránt sem álltak meg, a napokban ugyanis konkrétan futtatható állapotban látott napvilágot a Marvel's Spider-Man 3.

A korai buildet az a brazil csapat bírta működésre, akik a Spider-Man 2 nemhivatalos PC-s portját is elkészítették, a fájlok közt kutatva pedig találtak egy olyan fájlköteget, ami a Spider-Man3 egy nagyon korai, de többé-kevésbé futtatható állapotban lévő verzióját takarta. Ebből kifolyólag egészen biztos, hogy a kész játék jóformán köszönőviszonyban sem lesz az innen megosztott képekkel, egy jókora spoilert azonban már el is lő a szivárgás, mégpedig az egyik játszható karakterrel kapcsolatban.

Nyilvánvaló okokból mi nem osztjuk meg az illetéktelen úton szerzett build képeit, de a nagyon kíváncsiak a hírünk eredeti forrásán, a DSO Gaming oldalán megtalálják a szóban forgó screenshotokat is.

2.
2.
duxyd3
#1: Igen nagyon jó lenne ha más városba is el látogathatnánk (akár Vidékre is), még nagyobb bejárható világ, csomó hasznos, szórakoztató helyek:(Hasonlóra gondolok mint a Watch Dogs szériában, (szabadidős tevékenységek).
1.
1.
Shao Kahn
Arra lennék kíváncsi, hogy a harmadik rész még mindig csak New Yorkban fog játszódni, vagy Pókemberék ellátogatnak más városba is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...