Friss traileren a Steel Seed, kipróbálható a demó is

  • Írta: szlav
  • 2024. június 15.
  • Korai verzió
Link másolása
Újabb életjelet adott magáról a Steel Seed, nem is akármilyet. A friss gameplay trailer mellett egy demó is érkezett a Steam Next Festre, így ha siettek, még kipróbálhatjátok PC-n Zoe és Koby kalandját.

Két évvel ezelőtt láttuk először mozgás közben a Steel Seedet, a Storm in a Teacup csapata pedig azóta sem tétlenkedett. Az idei nyári szezonra is jutott egy friss trailer, melyet lejjebb megtaláltok, ám ennél is izgalmasabb, hogy egy játszható verziót is közzétett az indie csapat. Igaz, csak a PC-s játékosok kiváltsága a Steam Next Fest keretei közt elérhető demó, ráadásul nekik is limitált idejük jut majd a játék kipróbálására, ha azonban érdekel benneteket a Steel Seed, akkor érdemes megragadni az alkalmat, hiszen megjelenési dátumunk továbbra sincs, nem tudhatjuk, hogy mikor lesz alkalmunk legközelebb játszani a játékkal.

A Steel Seed egyébként egy sötét sci-fi világban, azonban belül is egy mesterséges intelligenciával vezérelt gépektől hemzsegő földalatti komplexumban játszódik. Főhősünk, Zoe és társa, Koby azért érkeznek a titokzatos komplexumba, hogy ráleljenek az emberiség túlélésének kulcsára. Mindezt egy izgalmas akciójáték keretei közt kapjuk, ahol a kaszabolás mellett jut majd bőven idő a lopakodásra is.

A Steel Seed PC-re, illetve Xbox- és PlayStation-konzolokra is készül. Pontos dátumunk még nincs, de a fejlesztőcsapat jelenleg még az idei évet célozza a megjelenéssel.

1.
1.
crytek
Kezdetektől várományos ez a game is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...