Játékadaptációt kap a Kaiju No. 8

  • Írta: szlav
  • 2024. június 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A manga és animesorozat után videojátékként is megméretteti magát a Kaiju No. 8. A főszerepbe olyan hősök kerülnek, akik a kaijuk saját erejével vághatnak vissza az emberiséget félelemben tartó óriásszörnyetegeknek.

Kaiju No. 8: The Game címmel kap videojátékos adaptációt Naoya Matsumoto nagy sikernek örvendő mangája. A Japánban játszódó sztori egy olyan világot tár elénk, ahol gigászi szörnyetegek, vagyis klasszikus kaijuk tartják rettegésben az emberiséget. A történet főszereplője Kafka Hibino, a védelmi alakulat egyik legújabb tagja, aki a legyőzött kaijuk maradványaiból nyer egyre hatalmasabb erőt.

Mivel a TOHO, a Prouction I.G. és az Akatsuki Games kollaborációjában készülő játék egy PC-re és mobilokra készülő free-to-play cím lesz, melyet in-game vásárlások támogatnak majd, valószínűnek tűnik, hogy a játékban nem Kafka Hibino szerepét vehetjük majd át. Ahogy a játékmenet pontos részleteiről, úgy a várható megjelenési dátumról sem érkezett még bővebb információ, így a rajongók kénytelenek lesznek egyelőre beérni az alábbi trailerrel:

1.
1.
gegory
Felizgattok aztán elolvasom, hogy "PC-re és mobilokra készülő free-to-play cím lesz" és le is lohadjam :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...