Ennyit fejlődik az eredetihez képest a The Thing: Remastered

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 18.
  • Videó
Link másolása
A klasszikus címek felújítására szakosodott Nightdive Studios ezúttal a 2002-es The Thinget porolja le, most maguk a fejlesztők mesélnek arról, hogy mennyiben lesz jobb a túlélőhorror remastere. Még az eredeti rendező is visszatér.

John Carpenter A dolog című horrorfilmjéből 22 évvel ezelőtt készült játékadaptáció, ami lassan klasszikussá érett, ideje volt hát leporolni. A System Shockot és a Star Wars: Dark Forces remaster is leszállító Nightdive dolgozik a projekten, ráadásul az eredeti játék rendezője, Mark Atkinson is besegít a munkálatokba.

A legújabb fejlesztői naplóban a producerrel, Locke Vincenttel közösen mesélnek az életminőségbeli változásokról és az újdonságokról. Most végre azok a problémák is megoldhatóak lesznek, amelyekkel az eredeti csapat nem volt elégedett.

Korábban sok játékos egyszerűen azért akadt el, mert nem volt elég lőszere, ilyen nem fordulhat elő a vadonatúj Story Mode nehézségi szinttel, de maga az általános nehézség is skálázható lesz. Persze aki a korábbi kihívást keresni, választhatja a klasszikus módot is. A látvány is megújult, igazodva a modern kijelzők felbontásához.

A The Thing: Remastered még idén érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

3.
3.
hedzsooo
Kiraly jatek, + jo csapat kezeben van, igy varos elegge!
1.
1.
crytek
Nincs semmi kép se video anyag a játékról szóval aki ezt várja ne nézze meg felesleges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...