Már forgatják a Trónok harca következő spinoffját

  • Írta: szlav
  • 2024. június 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Száz évvel a Trónok harca eseményei előtt, A Knight of the Seven Kingdoms címmel érkezik a következő sorozat, amellyel az HBO ismét George R. R. Martin méltán népszerű fantasy-univerzumába kalauzol bennünket.

George R. R. Martin, A kóbor lovag (The Hedge Knight) című története alapján készül a következő Trónok harca-melléksorozat, amely kapcsán okkal remélhetjük, hogy nem jut majd a Jon Snow-széria sorsára, vagyis nem kaszálják majd el azt. Ezek kapcsán mindenképp jó előjel, hogy a forgatás már megkezdődött, és egyenesen a Game of Thrones hivatalos X-fiókjáról érkezett a bejelentés, vele együtt pedig az első fotó is.

A sorozat rövid ismertetője szerint száz évvel járunk majd a Trónok harca eseményei előtt, a főszerepben pedig két fiatal kalandor áll majd. Egyikük Ser Duncan the Tall, akit egy naiv, de bátor lovagként jellemeznek, fiatal társa és fegyverhordozója pedig az Egg névre hallgat. Izgalmas korszakba nyerhetünk majd betekintést, hiszen ekkor még Targaryenek ültek a Vastrónon, az utolsó sárkány emléke pedig nem kopott még ki az ekkor élők emlékezetéből. Sorsdöntő események, félelmetes ellenfelek és veszélyes kalandok várnak az A Knight of the Seven Kingdoms főhőspárosára.

A főszerepben Finn Bennett és Dexter Sol Ansell szerepelnek majd, de a sorozatban feltűnik Bertie Carvel, Peter Claffey, Sam Spruell, Tanzyn Crawford és Daniel Ings is. George R. R. Martin munkáját Ira és Martin Parker adaptálták forgatókönyvvé, a hat epizód rendezői közt pedig eddig Owen Harrist és Sarah Adina Smith-t ismerjük.

1.
1.
csoki0619
Aki szereti A Tűz és Jég dala könyveket, annak nyugodt szívvel ajánlom. Rövid, fordulatos, és nagyon szerethető karaktereket mutat be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...