Warhammer 40.000: Space Marine II - masszív bemutatót kapott a játék

  • Írta: szlav
  • 2024. június 20.
  • Videó
Link másolása
A Saber Interactive és a Focus Entertainment hatpercnyi vérgőzös bemutatóval jelentkezett a Warhammer 40.000: Space Marine II kapcsán. Alaposabban is szemügyre vehettük a három fő játékmódot.

A szeptemberi megjelenés előtt még egy jókora áttekintő előzetessel jelentkezett a Warhammer 40.000: Space Marine II. A hamisítatlan gameplay-jelenetekből összeollózott bemutató a brutálisnak ígérkező játék három fő módjára koncentrál, hiszen az epikus sztorikampányon túl is lesz bőven dolgunk, ha vissza szeretnénk verni a tiranidák vagy a káoszgárdisták fenyegetését.

A kampány

Titus kapitány hiába játszott kulcsszerepet az ork invázió visszaverésében, parancsmegtagadásért lefokozták őt zászlósi rangra. Most ismét be kell bizonyítania, hogy hű a Császárhoz és az Ultramarine testvéreihez, a fő ellenfelet azonban ezúttal a tiranidák végtelen hordái jelentik majd. A Saber Interactive swarm technológiájának köszönhetően (melyből a World War Z-ben már láttunk ízelítőt) egyszerre többszáz ellenfél kerül a képernyőre, az ebből adódó öldöklés pedig magáért beszél. A missziók közt a saját katedrálishajónkon készülhetünk majd a következő bevetésre, melyekre két társunkat is elhívhatjuk majd kooperatív módban.

Operations - kooperatív mód

Habár a kampányt is játszhatjuk hárman, ugyanezzel a csapatunkkal elvállalhatjuk majd az Operations kihívásait is. Ezen kihívások során már a 6 játszható kaszt egyikeként, egyedi képességekkel és fegyverzettel megtámogatva csaphatunk szét az ellen közt. Az online módokban nagy szerepet kap majd a saját űrgárdistánk személyre szabása és fejlesztése - erre már az Operations küldetéseinél sor kerül.

Eternal War - versus mód

A legnehezebb kihívást azonban nyilvánvalóan a rivális játékosok jelentik majd az Eternal War 6v6-os felállású meccseiben. A Space Marine-ok a Chaose Space Marine-okkal csapnak majd össze különféle játékmódokat támogató arénamérkőzésekben. Természetesen itt is fontos szerepet kapnak majd az egyedi loadoutok és a karakterünk személyre szabása.

A Warhammer 40.000: Space Marine II szeptember 9-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...