Rövid videó érkezett a készülő indie FPS-hez, az Industria 2-höz

  • Írta: JesusHun
  • 2024. június 22.
  • Videó
Link másolása
Kétperces gameplay videón a Bleakmill által fejlesztett, és az Unreal Engine 5 motorral hajtott Industria 2. A videón még a készülő, nem végleges verzió látható.

Az IGN jóvoltából friss képsorokat láthatunk az Industria második, éppen készülő epizódjából. A rövidke képsorok azt mutatják be, hogy a játék során választani lehet majd az erőszakosabb megközelítés, és a lopakodó üzemmód között. A videón élesben is megjelenik a Resident Evil 4 aktatáskájára kísértetiesen hasonlító inventory, azonban itt a kifinomultabb és realisztikusabb megközelítés érhető tetten. A mozgóképen a harc elkerülése mellet dönt a prezentáló, látható hogyan lehet majd a fegyvereket az adott szituációhoz módosítani. A videó alatti kommentben a fejlesztők nyomatékosítják, hogy nincs még kész a játék, ami az NPC-k néhol darabos és durva mozgásán látszik is.

Információk szerint a játék tömény 4-6 óra sztorival rendelkezik majd, semmi körítés, semmi töltelék. Véres játékmenetet emlegetnek, esetleges csonkolásokkal megspékelve, emellett a fejleszthető és kosztümizálható fegyverarzenál gondoskodik a változatos játékmenetről. Az UE5-ös Lument teljes mértékben ki kívánják használni majd a fényjáték tekintetében, emelve a vizuális élményt.

Megjelenési dátum továbbra sincs közzétéve, a játék PC-re fog érkezni, Steamen és Epic Game Store-on lesz megvásárolható a jövőben.

1.
1.
memoryman
Az első részét nemrég adta ingyen az Epic. Egész jó kis játék. Egy végigjátszást mindenképp megér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...