A Nintendo nem fedi fel a Mario & Luigi: Brothership fejlesztőit

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 23.
  • Hír
Link másolása
A japán cég a közelmúltban kifejezetten titkolózó volt az egyes játékok fejlesztőinek kilétét illetően, de korábban a szinkronszínészek nevét is harapófogóval kellett kihúzni belőlük.

A legutóbbi Nintendo Direct műsorán árulták el, hogy nemcsak érkezik egy új Mario & Luigi-játék, de megjelenési dátumot is kapott. November 7-én a két testvér új kalandra indul, számos ismerőssel az oldalukon. A puzzle platformer és az RPG elemek kellemes keverékének ígérkező játék fejlesztőjét azonban egyelőre homály fedi.

A Mario & Luigi játékokat mindig az Alpha Dream készítette, magát a sorozatot is ők indították el még 2003-ban. Viszont a stúdió 2019-ben csődöt jelentett és bezárta kapuit. A Nintendo a kérdésre, hogy mégis kik fejlesztik a legújabb részt, csak annyit válaszolt, hogy a munkálatokban több eredeti fejlesztő is részt vesz. Ha érdekel minket a fejlesztőcsapat kiléte, akkor a játék megjelenése után nézzük meg a stáblistában.

Nem ez az első eset, hogy a Nintendo már-már bizarr módon titkolózik a Mario-franchise körül. A Princess Peach: Showtime fejlesztőinek kiléte is csak a megjelenéskor derült ki, ahogy a Super Mario Bros. Wondersben debütáló új szinkronszínész neve is. A Super Mario RPG remake készítőinek neve is véletlenül derült ki, ha a Nintendon múlt volna, a megjelenés pillanatában tudtuk volna csak meg. Hogy mi az oka ennek a nagy fokú titkolózásnak, az egyelőre ugyan olyan rejtély, mint a Mario & Luigi: Brothership fejlesztőjének kiléte.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...