A Dragon Age: The Veilguardban kikapcsolható lesz a halál

Link másolása
Az játék egyik nehézségi foka lehetővé teszi majd, hogy kedvünkre állítgathassuk a harci beállításokat. Könnyíteni lehet a csatákon, de akár a halált is kikapcsolhatja aki csak a sztorira kíváncsi.

Nem mindenki születik profi esportolónak vagy rendelkezik macskákat megszégyenítő reflexekkel. A BioWare-nél igyekeznek minél szélesebb játékosbázisnak lehetővé tenni, hogy úgy élvezzék a sztorit az ősszel érkező fantasy-RPG-ben, hogy ne kelljen az esetleges képességbeli korlátaik miatt hátrányt szenvedniük. Sok játékban van már extra könnyű nehézségi fokozat, de ezúttal még egy lépéssel továbbmentek a fejlesztők.

A játék kezdetén három alap opció közül lehet majd a nekünk tetszőt kiválasztani. A Storyteller azoknak ajánlott, akik csak a sztori miatt indulnak neki, az Adventurer már tartogat majd kihívásokat, és a normal módnak felel meg. A Nightmare fokozat pedig azoknak van, akik szeretik feszegetni a határaikat és nem elégszenek meg egy könnyed kalanddal, azonban ez a választás végleges, a későbbiekben nem lehet könnyebbre váltani.

Az Unbound mód formájában lesz egy igazán személyre szabható opció is, aminél állítható lesz többek között az ellenségek életerőcsíkja, a parry időzítésének nehézsége, vagy a célzás. Ezeket olyan mértékben lehet majd változtatni, hogy akár teljesen automatára tehető a célzás, vagy a halál, mint olyan, nem tud bekövetkezni. A játék rendezője, Corinne Busche személyesen fűzte hozzá, hogy ezek nem csalások, csupán lehetővé teszik, hogy képességtől függetlenül mindenki élvezhesse a játékot.

3.
3.
memoryman
Példát vehetnének róluk és mehetne minden játékba.
2.
2.
sasncore
1.
1.
KopyAti
Figyelj csak FromSoftware!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...