.45 Parabellum Bloodhound - bejelentették a retro, cyberpunk stílusú játékot

Link másolása
A PS1-es érát fogja idézni a VA-11 HALL-A: Cyberpunk Bartender Action fejlesztőinek új játéka, a .45 Parabellum Bloodhound: Cyberpunk Active Time Action.

Új játékot jelentett be a Sukeban Games, a .45 Parabellum Bloodhound: Cyberpunk Active Time Action címre keresztelt projekt a Playstation 1 hőskorába fog visszavinni minket. Ezt pedig tessék szó szerint venni, ugyanis mind a Parasite Eve-re hajazó játékmenet, mind pedig az alacsony polygonok garantálni fogják, hogy a játékos visszautazzon az időben 26 évet.

A történet főszereplője Reila Mikazuchi, egy kiégett exzsoldos, aki hosszú idő után úgy dönt, visszatér a szakmájához. Rövidesen azonban rá kell jönnie, hogy a valódi ellenség nem biztos, hogy az, akire ráfogja fegyvere csövét. A rejtélyes történet mellé a fejlesztők erős atmoszférát, rengeteg titkos helyet és sokszínű karaktereket ígérnek.

Ezen kívül azonban sajnos többet még nem tudunk a készülő játékról, akinek viszont bejöttek anno a PS1-es akció-RPG-k annak érdemes lesz figyelemmel követnie a .45 Parabellum Bloodhound-ot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...