Újabb speedrun rekordot készül felállítani PB

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 5.
  • Rendezvény
Link másolása
A Summer Games Done Quick jótékonysági eseményének egyik közönségkedvence, Peanut Butter a cuki Shiba Inu. 2 eddigi rekordja mellé készül bezsebelni a harmadikat.

Javában zajlik a Summer Games Done Quick (SGDQ), amit 2010 óta minden évben megrendeznek és a Twitchen közvetítenek. A speedrun-eseményen idén a Doctors Without Borders részére gyűlnek az adományok, ehhez járul hozzá Peanut Butter, a játékra idomított kutya, és gazdája JSR. PB rekordkísérletéhez a szervezők nem engednek senkit a terembe, nehogy előtörjön négylábú barátunkból a lámpaláz.

A kutyusnak egy külön neki készített vezérlője van, amit gazdája instrukcióit követően tűpontosan "üzemeltet". Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy JSR nézi a képernyőt, és a megfelelő időben jelez Peanutnak, aki rendkívül precízen lepacsiz a gombokkal. Ezután a pozitív megerősítés és a jutifalat igen ösztönzőleg hat.

A streamen természetesen nem csak ő alkot, sokan helyet kaptak a Minneapoliszi eseményen, számtalan neves speedrunner tiszteletét teszi a nemes ügy érdekében. Több infóért és az élő adásért ellátogathattok az esemény hivatalos oldalára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...