EA Sports FC 25 - megvan a dátum és az árazás

  • Írta: szlav
  • 2024. július 6.
  • Pletyka
Link másolása
Habár egyelőre még csupán szivárgásról beszélünk, megbízható forrás lengette be az EA idei focis játékának a megjelenési dátumát, árazását és a premiert megelőző masszív korai próbaidőszak részleteit is.

A francia Dealabs mindig serény szivárogtatója, billbil-kun ezúttal az EA Sports FC 25 első részleteiről rántotta le a leplet idő előtt. Kezdjük is a dátummal, ami a leaker szerint szeptember 27-re esik majd. Nem túl meglepő, hogy az új felvonás szinte pontosan egy évvel követi az elődje megjelenését - az EA Sports FC 24 tavaly szeptember 29-én került fel a boltok polcaira. A szokás szerint Standard és Ultimate Edition kiszerelésben is kapható lesz a sportjáték, az utóbbi azonban ezúttal egy elég masszív extrát is tartogat majd.

Történetesen azt, hogy az Ultimate Edition előrendelői hét teljes nap előnyből indulhatnak, ők egy héttel korábban kapják kézhez a játékot. Azt mindenki döntse el saját magának, hogy megéri-e neki további 30 dollárt kipengetni ezért (az alapkiadás 69.99 dollárba kerül, az Ultimate Edition 99.99 dollárt kóstál majd), bár igen valószínű, hogy más bónuszokat is tartogat majd a nagyobb kiadás. Érdemes mindemellett tudni, hogy az EA Play előfizetői 10 óra korai hozzáférést kapnak, már szintén a hivatalos premiert megelőző héten.

Egyelőre csupán nagyon nagy vonalakban tudni, hogy milyen újdonságra számíthatnak a 2025-ös kiadás játékosai. A szivárgások szerint a két legnépszerűbb játékmód, a Pro Clubs és az Ultimate Team is átalakul majd némileg, ám ezek pontosabb részleteire bizonyára majd csak a hivatalos bejelentéssel derül fény. Az azonban sokaknak jó hír lehet, hogy az EA Sports FC 25 sem hagyja még magára az előző konzolgenerációt. PC, Xbox Series X/S és PlayStation 5 mellett megjelenik majd Xbox One-ra és PlayStation 4-re is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...