Leálltak az Arkham Asylum-sorozat munkálatai, de még van remény

Link másolása
Leállította a Max az Arkham Elmegyógyintézetre fókuszáló Batman-sorozat munkálatait. A Matt Reeves és Antonio Campos vezette projekt azonban még megmenekülhet.

A The Hollywood Reporter megerősítette, hogy a Max nem készíti tovább az új Batman-sorozatot, mely az Arkham Elmegyógyintézetet helyezte volna története középpontjába. A címből adódóan a Matt Reeves és Antonio Campos felügyelte projekt valószínűleg elsősorban Gotham City bűnözőire fókuszált volna. Ezt azonban sajnos már nem fogjuk megtudni, mivel a Max leállította a munkafolyamatokat. Aggódni viszont nem érdemes, mert még van esély, hogy más formában megmenekülhet.

Nem ez lenne ugyanis az első alkalom, hogy megváltoztatják a projektet. Az eredeti elképzelés, mely szerint a sorozat a 2022-es Batman univerzumában játszódott volna, egészen 2020-ig nyúlik vissza. A történet egy évvel a film eseményei után vette volna fel a fonalat, főszerepben Gotham City rendőreivel. Reeves ekkor még a Gengszterkorzó alkotójával, Terence Winterrel karöltve kezdett neki a munkának, néhány hónappal később azonban Winter kiszállt, helyét pedig Joe Barton vette át. Ekkor változtatták meg a tematikát is és tették meg az Arkham Elmegyógyintézetet központi sztorielemnek a rendőrség helyett. Ezután érkezett Campos showrunneri pozícióba 2022 októberében.

Azonban most ez az iteráció is zsákutcába futott, viszont több jel is arra mutat, hogy nem hagyják veszni az eddigi erőfeszítéseket. Nagy valószínűséggel újabb átírások után inkorporálni fogják a James Gunn által újraszervezett DCEU-ba, és bár nem a várt formában, de szerencsére megmenekül a sorozat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...