Bemutatkozott a Bleach: Rebirth of Souls

  • Írta: szlav
  • 2024. július 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Egyetlen karcsapás is elég a győzelemhez vagy a bukáshoz. A Bandai Namco az amerikai AnimeConon rántotta le a leplet a legújabb Bleach-játékról, mely a Rebirth of Souls alcímet kapta. Lássuk az első előzetest!

Pezsgőt bonthatnak a legendás manga és anime rajongói, hiszen újabb videojátékos adaptációt kap a Bleach, ezúttal egy teljesen önálló, új történettel. A részletekre még várnunk kell, annyi azonban már biztos, hogy a jól ismert karakterek közül jóformán mindenki felett átvehetjük majd az irányítást, hogy az egyedi kardjuk és a hozzájuk fűződő képességeik segítségével mi maradjunk egyedül talpon a csatatéren.

Ezek a kardképességek egyébként az első leírás szerint egy egészen egyedi központi játékmechanikaként vezérlik majd a 3D-s kaszabolós játékot. A célunk ugyanis az lesz, hogy precíz csapásokkal megtaláljuk a rést az ellenfelünk védelmén, miközben fenntartjuk a magunk szilárd védelmét. Az összecsapások ugyanis egyetlen sikeres találattal véget érnek, nem lesz lehetőségünk felállni, ha az ellenség kardja átszúrta a szívünket.

A Blach: Rebirth of Souls egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, az viszont tudni, hogy a Tamsoft és a Bandai Namco PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re készíti a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...