Zenless Zone Zero - launch traileren a miHoYo legújabb nagy dobása

  • Írta: szlav
  • 2024. július 6.
  • Videó
Link másolása
A Genshin Impact fantasy környezete és a Honkai: Star Rail sci-fi témái után egy posztapokaliptikus városi settingben gurít nagyot a Zenless Zone Zero. A várva várt játék végre megérkezett, lessünk bele az új előzetesbe és ismerkedjünk meg a történettel is!

A HoYoverse játékai biztos recept szerint dolgoznak. Rendszerint olyan waifu-gyűjtögetős gatcha játékokról van szó, amelyek egy kiválóan kidolgozott, remek játékmechanikákkal felvértezett MMORPG magjába ágyazódnak be. A kínai vállalat játékosok tízmillióit rántotta bele minden eddigi komolyabb játékába, a következő nagy dobásuk pedig nem más, mint a Zenless Zone Zero, mely a szokásos free-to-play felállásban már játszható PC-n, PlayStation 5-ön és mobilon is.

A laza, urbanista stílusú ZZZ posztapokaliptikus környezetben, New Eridu világában játszódik, ahol a szokásos nukleáris háború vagy zombivírus helyett az Ethereal névre hallgató lények fenyegetése ítélte bukásra az emberiséget. Ezek a különös, dimenziók közt utazó entitások a Hollow néven ismert zónákban érkeztek az emberek világába, elpusztítva vagy a maguk formájára alakítva az áldozataikat.

Habár az emberiség java elveszett, az ellenállók egy része készen áll a válaszcsapásra. Mi egy úgynevezett Proxyként érkezünk New Eridu világába, ahol az lesz a feladatunk, hogy újabb és újabb társakkal gyarapítsuk a csapatunkat, így létrehozva egy olyan ütőképes egységet, akikkel feltérképezhetjük a Hollow veszélyekkel teli régióit, hogy a forrásnál számoljunk le az Ethereal fenyegetéssel.

Ahogy pedig azt a fenti sztorielőzetes is bemutatta, érdekes és változatos hősökből már kezdetben sem lesz hiány. Csak nehogy rájuk menjen az egész bankszámlánk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...