Több mint 20 év után végre megjelent a Kien

Link másolása
A fejlesztők még 2002-ben kezdték meg a munkálatokat a Nintendo Game Boy Advance konzoljára szánt játékon, a kiadásig azonban már nem jutottak el. 22 év után azonban végre megjelent.

Több mint két évtized után megjelent a Nintendo kézikonzoljára, a Game Boy Advance-re szánt akció-platformer-RPG, a Kien. A játékot 2002-ben kezdte fejleszteni egy kis olasz csapat kvázi 0 tapasztalattal, viszont hatalmas lelkesedéssel. 2 év után el is készültek vele, azonban a magas szállítási költségek miatt a kiadására nem került sor. Sokáig úgy tűnt nem is fog már megjelenni, azonban a retro játékok iránti hirtelen megnövekedett érdeklődés arra sarkallta az egyik fejlesztőt, Fabio Belsantit, hogy végre megjelentesse a programot.

A Kien így a maga 22 évével az eddigi leghosszabb ideig készült játék, ezzel megelőzve olyan címeket, mint a Duke Nukem Forever vagy a Metroid Dread. A Kien megvásárolható fizikai formában és digitálisan is.

1.
1.
hedzsooo
A jo munkahoz ugye ido kell... :)

Meg ugye manapsag azert mar picit konnyebb az indie cimeket is eljuttatni a magykozonseghez, mint pl. 2 evtizeddel ezelott, de lehet a kereselet is megnott ra, persze az sem kizart.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...