Új játékon dolgoznak az L.A. Noire fejlesztői

Link másolása
Az 1940-es évek Los Angelesébe fog elkalauzolni minket az L.A. Noire volt fejlesztőinek új játéka, a pszichológiai thriller Sowden House. A hírt a játék zeneszerzője, Freyja Garbett osztotta meg az Instagramon.

Új játékon dolgoznak az L.A. Noire volt fejlesztői, derült ki egy Instagram bejegyzésből, amit a zeneszerző, Freyja Garbett posztolt ki. A Sowden House címre keresztelt projekt az elődhöz hasonlóan szintén az 1940-es évek Los Angelesében fog játszódni. A posztból az is kiderül, hogy egy pszichológiai thrillerről lesz szó, ami nem túl meglepő, tekintve a címet. A Sowden House ugyanis az a lakás ahol egy bizonyos Dr. George Hadel lakott 1945 és 1950 között. Dr. Hadel arról lett hírhedt, hogy ő volt az első számú gyanúsított a Fekete Dália-gyilkossági ügyben. Ebből sejthető, hogy a játék története ezt a szörnyű tragédiát fogja feldolgozni.

Ezt leszámítva sajnos több infónk még nincs a készülő projektről, viszont ha csak fele annyira lesz jó mint a 2011-es nagy előd, már az is magas minőségről fog tanúskodni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...