Metaphor: ReFantazio – így kezdődik majd a történet

  • Írta: osan
  • 2024. július 8.
  • Videó
Link másolása
A Persona-játékok fejlesztőinek új alkotása sztoritrailert kapott a nemrég tartott Anime Expon. A kedvcsinálóban játékmenetet is láthatunk, de a középpontban azon események állnak, melyek útjára indítják főhősünket.

Hatalmas „celebek” dolgoznak a Metaphor: ReFantazion, hiszen a játékot Katsura Hashino dirigálja, aki már dolgozott a Persona 3-on, Persona 4-en, Persona 5-ön, de a Shin Megami Tensei III-on is; a kinézetért Koda Kazuma, a NieR: Automata művésze felel, a dallamokat pedig Shoji Meguro fogja szolgáltatni, aki a Persona-játékok zeneszerzője volt.

Ezzel a stábbal egyértelmű, hogy sokan várják az Atlus legújabb RPG-jét, mely a valós idejű és a körökre osztott harcokat egyesíti. A történet szerint főhősünk a trónért küzd, hiszen a királyság uralkodóját meggyilkolták. Most ebbe láthatunk bele jobban:

Legutóbb, mikor kiderült az alkotás megjelenési dátuma egy élőközvetítést láthattunk, de azt is felfedték, hogy mit fog tartalmazni és mennyibe fog fájni a játék gyűjtői kiadása.

A Metaphor: ReFantazio október 11-én jelenik meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...