Disney Pixel RPG – új mobiljátékot jelentettek be

  • Írta: osan
  • 2024. július 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A japán Apple Store-on és Google Play Store-on bukkant fel lényegében a semmiből a Disney Pixel RPG, melyben olyan világok találkoznak, melyeknek nem lenne szabad, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy rendet tegyünk az univerzumok között.

Ingyenesen játszható lesz, sőt már azon játékosok számára, akik rendelkeznek japán Apple Store vagy Google Play Stora fiókkal, nyitva is áll a kapu ahhoz, hogy regisztráljanak a játékra. Nem szokatlan, hogy ilyesfajta „soft launch”-csal éljenek a kiadók, még mielőtt világszerte elérhetővé válna az alkotás.

Az oldal szerint ugyan ingyenes játékról beszélünk, de természetesen meg lesz a lehetőségünk, hogy igazi pénzt költsünk benne, azt viszont még nem tudni, hogy milyen játékbéli elemekre költhetünk majd.

   

Egyelőre a következő karakterek biztosak, hogy fel fognak tűnni a játékban: Micimackó, Dzsinni az Aladdinból, Aurora királylány a Csipkerózsikából, Stitch a Lilo és Stitch-ből, Demona a Csipkerózsikából és végül Ariel a Kishableányból.

Nem tudni, hogy világszerte mikor fog megjelenni a játék, de az Apple Store szerint nagyjából szeptember 9 környékére datálhatjuk a debütálást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...