F1 - Brad Pitt versenyautót vezet és piszkosul jól áll neki

  • Írta: szlav
  • 2024. július 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Oké, a 60 éves filmsztárt a való életben inkább nem ültetnénk egy Forma 1-es autó pilótafülkéjébe, de a jövő nyáron érkező F1-film trailere azért alaposan megdobogtatta a szívünket.

Joseph Kosinski, a Top Gun: Maverick rendezője szállítja a csupán F1 névre keresztelt filmet, melyben Brad Pitt egy visszavonult Formula 1-es pilótaként áll újra a rajtrácshoz a fiatalok közt. Az filmben az APXGP kitalált csapata száll szembe a sportág legendás nagy csapataival, afféle hátsó-középmezőnyös csapatként. Brad Pitt filmbéli csapattársát Damson Idris alakítja, aki a Fehér hó (Snowfall) című sorozatból lehet ismerős. Mellettük vászonra kerül Kerry Condon, Tobias Menzies és Javier Bardem is.

A film első kedvcsinálója pedig magáért beszél. Mostanában egészen sok jó versenymozit láthattunk (videojátékos vonatkozásban a Gran Turismo futott egész jó köröket), ám az F1 a szokásosnál is jóval autentikusabbnak tűnik, legyen szó akár a valódi versenyhelyszínekről, a pályán száguldó járgányokról vagy akár a televíziós közvetítésekre emlékeztető kamerasnittekről.

Az F1 egy év múlva, június 25-én kerül a mozikba.

5.
5.
Grabowsky30+
Türelmetlenül várom a vissza vagy fel váltós aztán padlógázt nyomó vagy csak padlógázt nyomó snitteket! Kihagyhatatlan egy amerikai autós filmből! :D Picit reménykedem, hogy Hamilton talán adott pár olyan tanácsot, hogy ne legyen totál kamu szagú az egész! Bár ha olyan lesz, mint a Netflix-es doku akkor reménytelen!
4.
4.
delphijos
#2: Egyetértek. Úgy látszik szlav valami mást nézett.
3.
3.
Aborg
Az 1966-os Grand Prix cimu film nagyon jo F1 film. A romantikus szal folosleges volt bele, de a versenyjelenetek, a kameramunka, a hangulat, mind zsenialis.
https://www.imdb.com/title/tt0060472/
2.
2.
sanada
Amúgy szerintem ez a trailer ritka béna, F1-es felvételek egymás után vágva.
1.
1.
Nothing
Szerintem meg baromira hiteltelen autóversenyzőként, pláne modern F1 pilótaként. Még mindig nagyon szépen tud rezzenéstelen arccal távolba nézni, de egy pillanatra sem tudja elhitetni velem, hogy egyáltalán beférne egy F1 kocsiba, nemhogy vezesse azt. Nem értem, miért nem találtak valamivel fiatalabb, karizmatikusabb színészt. Ez így inkább parodisztikus.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...