Határozatlan ideig késik a Cities: Skylines II konzolos változata

  • Írta: szlav
  • 2024. július 8.
  • Csúszás
Link másolása
Habár a városépítős menedzsmentjáték PC-s kiadása már tavaly ősz óta játszható, a konzolos kiadás még mindig várat magára. A Paradox továbbra sem tudott dátumot biggyeszteni a portra.

A fejlesztőcsapat korábban idén októberre lőtte be a Cities: Skylines II konzolos megjelenését, ám a fórumokon közzétett legújabb bejegyzés szerint a stúdió nem fogja tudni tartani ezt az időablakot sem. Aki követte a PC-s verzió technikai hibáktól, instabil buildektől és durva optimalizálatlanságtól tarkított kálváriáját, az már sejtheti, hogy mi áll a további csúsztatás hátterében.

A közlemény szerint a fejlesztőknek egyelőre sem stabilitás, sem teljesítmény terén nem sikerült elérniük azokat a célokat, amelyeket kiállítottak maguk elé, az Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re készülő átiratok egyszerűen még nem állnak készen a megjelenésre. Továbbra is számos olyan probléma vár orvoslásra, amelyek negatívan érintenék a játékosok élményét, azt pedig már megtanulhattuk, hogy egy idejekorán kiadott játékot könnyű hamar eltemetni, de némi extra munkával remek alkotások születhetnek.

Így tehát kénytelenek leszünk elfogadni, hogy meglehet, idén már nem is jelenik meg konzolokra a nagyszerű városépítő problémás utódja. Addig is, a PC-s verzió épül-szépül, hiszen ott sem teljesen felhőtlen a helyzet, ám a nagyobb javítási csomagokkal és a modtámogatással előbb-utóbb biztosan remek játék kerekedik majd a Cities Skylines II-ből... ha már ez a premierje napjára nem igazán jött össze.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...