50 millió játékossal rajtolt el a Zenless Zone Zero

  • Írta: szlav
  • 2024. július 8.
  • Hír
Link másolása
Elképesztő rajtot vett a Genshin Impact és a Honkai: Star Rail készítőinek legnagyobb őrülete, a Zenless Zone Zero. Alig bár nap alatt már félszázmillió letöltéssel büszkélkedhet az új waifu-hajkurászós RPG.

A MiHoYo free-to-play gatcha szerepjátékait gyakorlatilag önálló jelenségként kezelhetjük a játékiparban - a kínai stúdió egyszerűen nem tud mellényúlni a játékaival, amelyek ugyan free-to-play címek, mégis hatalmasabb aranybányát jelentenek, mint a legtöbb nagy mainstream franchise. A legújabb dobásuk, a Zenless Zone Zero július 4-én jelent meg PC-n, PlayStation 5-ön, illetve androidos és iOS-es mobileszközökön, mára pedig már bőven túl vannak az 50 milliós letöltési számon. Ez gombócból is rengeteg, hát még anime kislányokból!

A játék készítői pedig nem hagyták a dolgot szó nélkül, a hatalmas mérföldkövet egy kis ajándékszórással ünnepelték meg. Minden játékos, aki az 1.1-es verzió előtt elérte az "Inter-Knot Lv.1" küldetést 1600 Polychrome-mal gazdagodik - a jutalmat a játék levelezőrendszerében válthatják majd be a jogosultak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...