Visszatér a Cho Aniki széria

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 9.
  • Teaser
Link másolása
A Japánban nagy népszerűségnek örvendő gyöngyszem egy igazán a szigetországra jellemző alkotás, az Edia az X-en promózta weboldalát, amiből annyi bizonyosan kiderült, készül valami.

Japánon kívül kevés rész jelent meg a Cho Aniki játékokból, akkoriban nem számítottak rá, hogy a nyugati világ vevő lenne az ilyesmire, de rosszul gondolták. A "baka-ge" (idióta játékok) ékes példája a szóban forgó franchise, az extrém bugyuta ábrázolásvilággal és sztorival készült alkotások végül a világ minden pontján rajongóbázist építettek maguk köré. Az oldalnézetes lövöldék egyik részében például különböző testépítő pózokba kell vágni magad, amivel a felszabaduló hatalmas energiák elpusztítják az ellenségeket.

Az Edia legutóbb kiadott kollekciója Nintendo Switch konzolra jelent meg, a shoot 'em up gyűjteményben 4 játék kapott helyet: Granada (November 1990, Genesis), Avenger (1990, PC Engine), Gaiares (1990, Genesis), Psychic Storm (1992, PC Engine). A most készülő projektről semmit nem lehet tudni azon kívül, hogy hamarosan új infókkal szolgálnak. Az X-en felbukkant poszt egy weboldalra irányít ahol a széria két arca, Adon és Samson felfokozott idegállapotban várják a fejleményeket.

Lenne miből szemezgetniük, ha ismét egy több címet tömörítő megjelenés lenne a céljuk, a bunyós, sport és RPG spinoffokkal együtt nagyjából 10 játékról beszélünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...