Gladiator II – megérkezett az első trailer

  • Írta: osan
  • 2024. július 9.
  • Videó
Link másolása
Ridley Scott következő nagyszabású projektjéről végre előzetest kaptunk és nem okozott csalódást; a rendezőtől már megszokott teatralitás és epikusság járja át az egész videót. Reméljük, ezek a kész alkotásban sem maradnak el.

24 évvel az eredeti Gladiátor-film után végre megjelenik a folytatás ebben az évben, novemberben, szóval eljött az ideje, hogy ízelítőt is kapjunk az alkotásból. Kicsivel több, mint 3 percig nézhetjük, ahogy a sztárparádé gyönyörű helyszíneken esik egymásnak, fog össze vagy épp ármányokat sző.

A történet több évvel az eredeti után játszódik és Lucius már felnőtt, sőt rabszolgasorsba lett taszítva. Ridley Scott dirigálja a projektet, de a vásznon Paul Mescalt, Pedro Pascalt, Denzel Washingtont, Connie Nielsent, Joseph Quinn-t, Fred Hechingert is láthatjuk majd többek között.

November 22-én kerül a mozikba a Gladiátor II. Ridley Scott-tól tavaly is kaptunk egy nagyobb filmet, a Napóleont, reméljük azért a Gladiátor folytatása jobb lesz.

4.
4.
Merőkanál
Denzel Washington a világ egyik legjobb színésze de ez a téma ez valahogy pont nem áll jól neki . A főszereplő meg teljesen semleges karakter . Az egész előzetes is egy amolyan “ erőltetett hatású , Nyilván való hogy ki van égve mind a Játék , mind a Filmipar . A régi sikerekből próbálnak egy kis újrarázással pénzt csinálni de ez most vajmi kevés lesz a sikerhez . Ezt már látatlanba is kimerem jelenteni az előzetes alapján . A Joker 2 őt viszont várom .
3.
3.
hedzsooo
#2: Szerintem azert nem fizet ez neki annyira rosszul... Van az a penz, amiert o is hulye lenne kimaradni belole. Az elozetes elegge felemasra sikerult, foleg a bena rap zene miatt, azt en sem tudom hogy hogyan gondolhattak komolyan...
2.
2.
xanatos0911
Szerintem nem kene mar az oregnek eroltetni a filmkeszitest. Denzel meg le van egve, hogy ezt elvallalta vagy mi?
1.
1.
Extol
Valószínűleg jobb lett volna , ha el sem készül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...