Már konzol sem kell az Xbox-játékokhoz

  • Írta: osan
  • 2024. július 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy új reklám szerint már konzolra sincs szükségünk, ha a TV készülékünkön szeretnénk Xbox-játékokkal játszani, egyszerűen elég hozzá egy Amazon Fire Stick, ezzel pedig az Xbox belépett a felhőn alapuló játék új korszakába.

Érdekes látni, hogy egy adott iparóriás, mint jelen esetben az Xbox, milyen utat követ a trendrengetegben. Míg a Nintendo megmarad a saját kis világában, nem hódol be az aktuális trendeknek és ezzel marad releváns, addig a PlayStation és az Xbox folyamatosan versenyeznek egymással és próbálnak betörni újabb és újabb szegmenseibe a játékiparnak.

Az Xbox régi és nem is titkolt szándéka, hogy új szintekre emelje a cloud-gaminget, vagyis a felhőn alapuló játékot, most pedig ennek egy új mérföldkövét láthatjuk a legújabb reklám képében, mely azt hirdeti, hogy már konzol sem kell, ha Xbox-játékokkal szeretnénk elütni az időt.

Már elérhető az Amazon Fire Stickre az Xbox-alkalmazás, vele és egy Game Pass-előfizetéssel hozzáférhetünk több száz játékhoz úgy, hogy egy petákot sem kellett költenünk konzolra és így maximum internetünk teljesítménye szab határt a játékminőségünknek.

2.
2.
Grabowsky30+
Egy teljesen casual játékos, biztosan jól el van ezzel. De azért a grafikai minőség főleg nagyobb képernyőn nem az igazi. Sokszor olyan a kép minőség mintha be lenne fóliázva a tévé! Nyilván ez még fog fejlődni, de azért azt nehéz kikerülni, hogy este mikor mindenki a netet nyomkodja, megfelelő sávszélességet kapjál tökéletes cloud gaminghoz. Ennek ellenére ez egy tök jó szolgáltatás, csak egy magamfajta pc-n szocializálódott játékosnak kicsit ez kevés!
1.
1.
crytek
Eddig se kellett.. elég volt a pc-n egy app :)
Konzol nálam is csak kb dísz mert minden távoli boxról megy azaz felhőben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...