Életmentő bugra bukkantak a Helldivers 2 játékosai

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Valaki rájött, hogy az amúgy halálos kimenetelű zuhanás közbeni emote-olás megmagyarázhatatlan okból tompítja az esést. A rajongók mellett az Arrowhead CEO-ja is megtartaná a mókás hibát.

Shams Jorjani, az Arrowhead Game Studios vezérigazgatója mindent megtesz, hogy a nemrég felfedezett játékmechanikai glitch-et ne vegyék ki a Helldivers 2-ből, X-bejegyzésében egyenesen kérleli a fejlesztőbrigádot. A videón látható, ahogy egy felhasználót több száz méter magasba repít egy robbanás, majd zuhanás közben egy emote segítségével túléli az amúgy biztos halált jelentő becsapódást. A trükk valószínűleg terjed egy ideje, mert a videó fejlécébe megköszöni annak, akitől a tippet kapta.

Joriani odáig ment, hogy viccesen egy konkrét ötletet is felvetett, hónaljak alá csatolható, felfújódó zsákok formájában. Az egyik játékos egy régi bölcseletet is elhintett, miszerint ez most már nem hiba, hanem "funkció". Mások szerint pedig teljesen oké és kiegyensúlyozott a dolog, hiszen ha nem közel teljes életnél üt be a baj, akkor úgyis mindegy.

Mindenesetre amíg eldöntik mi lesz a pózolgatós zuhanás végleges sorsa, tessék nyugodtan élni vele.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...