Megjelenési dátumot kapott a Veritus

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 10.
  • Hír
Link másolása
Két hónapja jelentették be a retró stílusú akció-szerepjáték megjelenését, máris itt a megjelenési dátum. Július közepén érkezik PC-re, csupán 7 dolláros áron.

A Colograve egy kicsi független fejlesztőcég, ami régi retró klasszikusok által inspirált, pixel-art stílusú játékokat készít. Fő platformjuk a PC, de második játékuk, a Curse Crackers: For Whom the Belle Toils Nintendo Switch-en is elérhető. Legfrissebb, harmadik játékukat májusban jelentették be, amihez tegnap felkerült egy megjelenési dátumot hirdető előzetes.

Veritus, az árnyékok istenének kastélyában kell szörnyeken és fejtörőkön átverekedve fényt deríteni a trónterem titkaira, mindezt pedig egy pörgős akciójáték keretein belül. A videón látható, hogy nem egy lagymatag, lassú játékkal van dolgunk a fegyverek mellett tereptárgyakat is hajigálhatunk az ellenség arcába, de ugyanez a mechanika a puzzle részeknél is visszaköszön. A vár egyes részeinek biztonságos területein lehetőség lesz NPC bajtársainkkal megpihenni, majd újult erővel folytatni a kalandot.

Aki kedvet kapott egy kis nosztalgiázáshoz, és meggyőzte a Veritus, annak halkan jelezném, hogy a fejlesztők első játéka most pont 90% kedvezménnyel szerezhető be a Steam boltjában, de honlapjuk szerint az összes játékukhoz van kipróbálható demó.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...