Most már biztos, készül a Shrek 5 mozi

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Az eddig pletykaként kezelt információk tisztázásra kerültek, a készítők bejelentették a várva várt folytatást, sőt, a pár másodperces videó mellé még megjelenési dátumot adtak.

Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság névvel érkezett 2022-ben a mozikba, az Antonio Banderas hangján megszólaló cirmos főszereplésével készült Shrek spin-off. A 2.5D-s stilizált animációval gyártott kaland remek értékeléseket kapott, megerősítve a DreamWorks csapatát abban, érdemes további folytatásokat és esetleges melléksztorikat kiadni a Shrek világában.

A hivatalos X-oldalukon tegnap tették meg a bejelentést, a mocsár megnyitja kapuit, készül az ötödik felvonás. Stílusosan a klipben a franchise-al egybeforrt Smash Mouth - I'm A Believer slágerére érkezik az ogre-füles ötös, majd bömbölteti füljárataiból a sokak gyerekkorát megidéző muzsikát. A videó-poszteren az is látható, hogy a mozis vásznakra 2026 július elsején debütál, emellett az eredeti színészek térnek vissza a főbb szerepekbe Mike Myers, Eddie Murphy, és Cameron Diaz személyében.

Arról nincs infó hogy Antonio Banderas kandúrja ismét csizmát húz-e, de egy ilyen nagy kaliberű címnél biztosan sok visszatérő karaktert láthatunk majd. Magyar oldalról van azért szomorú töltete is a dolognak, ugyanis 2020 elején Shrek legendás magyar hangja, Gesztesi Károly tragikus hirtelenséggel elhunyt, akit elképesztően nehéz lesz pótolni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...