Elkészült az Enemy Territory: Quake Wars

  • Írta: Daks
  • 2007. augusztus 30.
  • Hír
Link másolása
Az Activision büszkén jelenti, hogy a Splash Damage befejezte az Enemy Territory: Quake Wars fejlesztési munkálatait, a játék készen áll a sokszorosításra.
Az Activision büszkén jelenti, hogy a Splash Damage befejezte az Enemy Territory: Quake Wars fejlesztési munkálatait, a játék készen áll a sokszorosításra.


Az emberek és a Stroggok háborúját feldolgozó új, többjátékos mókára kihegyezett játék az Európai Unióba (így hazánkba is) szeptember 28-án érkezik. Az ára a szokásos 50 dolcsi lesz, azonban ha egy 10-est rádobtok még, tietek lehet egy, a korlátozott példányszámban gyártott Limited Collector's Edition kiadásokból. Rossz hír, hogy a bejelentés csak a PC-s verziót érinti, a nextgen átírat várhatóan pár hetet késni fog.

Érdekel milyen lesz a játék?
ET: Quake Wars bétateszt a Gamekapcson!
12.
12.
asadasad22
GReddy: Bizony bizony, qrvajó játék. És középkategóriás gépen (7600GT) maximumon elfut, ez tapasztalatból mondom, mert a bétán részt vettem/veszek, néha most is játszok vele ha kedvem van :)
11.
11.
asadasad22
10: Ezt te komolyan írtad? A Quake mindig is odab@szta az UT-t, a Quake volt mindig is a multiplayer király már a Q1 idejében, a Q3nál érte el a csúcspontját. Még ma is sokezren Q3at nyomnak. A Q3 egy olyan forradalmi játék volt a maga idejében, mint annak idején a Doom 1. A morotja is olyan volt, ami megelőzte a korát, rengeteg más játékfejlesztő meg is vette ezt a motort és jelentetett meg játékokat arra alapozva. Call of Duty is ilyen volt csak h egyet említsek. A Quake mindig is sokkal népszerűbb volt az UT-nél, te egy álomvilágban élsz. Az meg h a "Q3 unalmas". Ezt ki kéne szögelni vhova, mert ilyen szintű faszságot nem sokszor hall az ember. Tény, hogy az UT3 qrvajó lesz de az eddigi UT-k sehol nem voltak a Q3hoz képest népszerűségben.
10.
10.
Aure
3: Mit nyert a Quake az UT ellen? Ez valami durva vicc remélem. Szerintem semmi se irta le ezt igy, sőt szerintem Q2 kifelyezetten gyehena volt, a 3 unalmas, és az emberek többségének a gépén ha találsz akkor UT-t találsz.
9.
9.
Sido
Nem szeretem a multit,de lehet ez a játék fog megváltoztatni!:D
7.
7.
t.roli
Teljesen más lesz. Ez enemy territory lesz, ami a csapatjátékok Rolls Royce-a. Az ET:Wolfeinstein ingyen letölthető, rettenetesen bonyolult de rettenetesen jó játékról van szó. Ez is olyan lesz. Egyszerűen ez az a játék, h egyedűl semmire nem mész, és ha a csapatod nem a megfelelő taktikát alkalmazza, akkor a játéknak vége. De ha mindkét csapat, jól harcol, és a célpont jár a fejükben, csapatmunkával, ha nehézkesen is, de nyerni lehet. Most mondom. Az ET nem 5 peres menetekből áll, lehet egy félóra óra is egy menet. Nem a Cod2 es S&D küzdelemre kell itt gondolni. Annak bonyolultab, jobb és kiforrottabb formájáról van szó. Lehet ezt a játékot megveszem, ha lesz demó és megy tisztán a gépemen....
4.
4.
Mast3rmind
UT3 és a Quake Wars között nagy a különbség. A Quake Wars taktikai, csapat orientált, csata elemekkel megtűzdlet játék. Eközben az UT3 egy esztelen (pozitív értelemben) gyepálás :).
3.
3.
mcwolf
Hát inkább a BF-hez hasonlítanám. Két csapat gyepálja egyást,sokféle fegyverrel és járművel.Ez is leginkább multiban mutatja meg oroszlánkörmeit,a single felejtős (ha lesz egyáltalán).

Eddig az UT vs Quake mérkőzést szerintem mindig a Quake nyerte,VISZONT elnézve az előzetes videókat (nálam biztosan) az UT3 lesz a befutó.

2.
2.
rafik
Nem ismerem ezt a játékot!Ez olyan mint a Halo, vagy a Battlefield??Inkább a neten adja ki az erejét vagy a single módban is jó?
1.
1.
IQ-HarCos
Király :P de grafikaja sztem nem vmib hude .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...