Itt az első Far Cry 2 videó

  • Írta: nimat16
  • 2007. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
A neten megjelent az első, játékmenetet prezentáló videó a Far Cry 2-ről. A minőség nem a legjobb, ugyanis a felvétel kamerával készült a Games Convention-on.
A neten megjelent az első, játékmenetet prezentáló videó a Far Cry 2-ről. A minőség nem a legjobb, ugyanis a felvétel kamerával készült a Games Convention-on.


A 13 perces videóban láthatjuk a gyönyörű grafikát, a játékmenet alapjait, sőt a mesterséges intelligenciából is kapunk egy kis ízelítőt. A torta habját az élethűen szimulált tűz adja - érdemes tehát végignézni a múvit!
33.
33.
szabi90
minek a crysis? dupla haszon vagy vatafakk?
32.
32.
Sido
Madd Dogg már megint okoskodik,de igaza van!:D
31.
31.
Ne4ndR
jó esetben 2008 tavaszán jön (ha nem késik) az pedig nem 2 hónpra van.
30.
30.
Madd Dogg
az AI nem itt derül ki, a legtöbb bemutató videón ízi-re van állítva az AI, hogy ne haljon meg fél percenként a játékos, így sokáig tudják szemléltetni a tüzet és a grafikát...
29.
29.
nimat16
nem jön ki 2 hónap múlva
28.
28.
t.roli
és ha két hónap múlva kijön?
27.
27.
Ne4ndR
amikor ez a játék ki jön akkorra már fél éves játék lesz a crysis.
26.
26.
t.roli
Ebből nem derűl ki van e köze a Far Cry hoz, de az tuti, h ellenfele lesz a Crysis nek.
25.
25.
s@rge
ha nem lesznek benne mutánsok meg se nézem
24.
24.
Glek
Nah és ha nincs köze... Különösebben nem rédekel... :P Ettől függetlenül ez kúrvajóó :D :D Viszont remélem az AI-n fejlesztenek még mert ez szörnyű volt... XD Fél óráig löttek a gyerekre de nem is találták el.. meg ott előtte rohangásztak...
23.
23.
szpiiit
erre azt tudom mondani hogy a far cryhoz tényleg nem hasonlít.... mert e történet más.... de nagyon egyszerűen ki lehene javítani és nem a játékot kell átirni....csupán a nevét... mert megállja a helyét
22.
22.
Ne4ndR
Nem tudom hogy honnan veszitek hogy ennek semmi köze a far cry 1- hez, ebből a videóból még nem derül ki hogy, mi a történet.
21.
21.
FeroxX
hjah ez a kezemből kiveszem a golyót a realitás nevében :DDD hát ezen mondjuk kacagnom kell xDDDDD
20.
20.
huszti
szép és jó, de ennek semmi köze a far cry 1-hez
19.
19.
fpeter
Én a far cry-t addig vittem, amíg nem voltak mutánsok :DxD
18.
18.
FeroxX
Ez nagyon bejön ! Mondjuk nekem az 1. gyenge pontja pont a gagyi mutánsok voltak :D ! Szal cooL ! De azért remélem a storyra is szánnak egy kis időt...nem csak a csilli villire :$ !
17.
17.
nimat16
user 1-nek üzenem hogy valószínűleg az op. flash.-esetében igaza lesz és az

Operation Flashpoint 2-nek semmi köze se lesz az eredetihez,de szerintem a Far Cry-al nem ez a helyzet,szerintem a Crysis nagyon sok dologban eltér a Far Cry 1-től,de a Far Cry 2-ben sztem nagyon jó döntés a játék színhelyét egy trópusi szigetvilágból Afrikába vinni,sztem ez jót tesz a játéknak,ugyanis sztem ha maradt volna a trópusi környezet,akkor csak egy szebb és nagyobb de lényegében ugyan olyan Far Cry-t kaptunk volna és mindenki csak fanyalgott volna.
16.
16.
demon68
ez nagyon tetszik, bár az érdekes hogy mindig a tenyerén találják el:D basicly, like I said:D
15.
15.
user1
Ezzel a játékkal pontosan az a baj, ami az operation flashpoint -al, nevezetesen hogy a címen kívül semmi köze az eredetihez. Még előbbi esetben a kiadó váltás miatt a fejlesztők az arma -t adták ki folytatásként, addig a kiadó le akar húzni egy bőrt az ofp cím segítségével amit a fejlesztők nem tarthattak meg maguknak.

Itt is ez a helyzet, a farcry -t jegyző crytech most ugye a crysis -on munkálkodik, ami az elődöt idézi sok tekintetben, lévén az ő elképzelésük alapján készül, így játékmenetbeli hasonlóságokra is számíthatunk.

A kiadó azomban nem mond le a farcry -ról, így másokkal készíttet egy programot ezen a néven, azzal az utasítással hogy "aztán hasonlítson ám a crytech munkályára"...:)

Hogy mi lesz belőle? Biztosan nem az amire ti farcry2 néven számítotok.
14.
14.
kenny22
csacso: jah de ahogy elnézem csak a kézből és a lábból...
13.
13.
Csacso
tetszik hogy kilehet venni a golyót a kezünkből!
12.
12.
K.G.
Nekem így péntek este már nem volt eggyértelmű. XDD

De azért kössz!
11.
11.
Xabinho87
Szerintem összehasonlítható a két játék. Mivel még egyik sem jelent meg így csak a videók alapján lehet összehasonlítani. Ha már az egyik megjelent volna már nem lenne összehasonlítható szerintem. A "nano baromság" szerintem nem realisztikus. Nekem is tetszik, de a trópusi környezettel nem az igazi. K.G. azért vannak benne a csíkok. De nem gondoltam volna hogy ezt valaki megkérdezi.:D
10.
10.
meridarider
Pont ugyanezt akartam írni amit neandr mondott csak őgyorsabb volt..:D

és lehet h neked nem jön be a "nano baromság" de pl sztem nagyon jó lesz

de a tűz itt sokat lendít a dolgokon meg jópár apróság amit olvashattunk...pl az az állatok megijednek a viharban történet:)
9.
9.
K.G.
Nem baj, az jön boxra ez a jobb!! XD

Nekem tényleg tetszik, biztos jó lesz.

De miért vannak csíkok a képen? Mert több képernyőből áll?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...