Tölthető az Enemy Territory: Quake Wars demója

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 10.
  • Letöltés
Link másolása
Alig bírtuk kivárni a hétfőt, előző éjjel egy szemhunyásnyit sem tudtunk aludni, annyira lázba hozott minket a Quake Wars demó érkezésének híre - és most végre itt van!
Alig bírtuk kivárni a hétfőt, előző éjjel egy szemhunyásnyit sem tudtunk aludni, annyira lázba hozott minket a Quake Wars demó érkezésének híre - és most végre itt van!



Az ígéretekhez híven a most megjelent demóban a bétateszt során bemutatkozott Valley névre hallgató térkép próbálható ki egy- és többjátékos módban: a térképen a GDF lendül harcba, hogy megelőzze azt az ökológiai katasztrófát, melyet a Stroggok próbálnak okozni mérgező hulladékaikkal. A demó és a mellékelt önállóan futtatható szerver az alábbi link(ek)ről szívható.

14.
14.
t.roli
gringos: Ne add fel. Belekell kóstólni, megkell érezni az ízét. Nagyon bonyolúlt játék, de ha ráharapsz, akkor meg ihaj csuhaly. Akinek ez nem megy, még mindig erősen ajánlom az Enemy Territory Wolfeinstein játékot. Játékélményben legalább ennyire jó, csak grafikában marad alul. Ingyenes, ha kell valakinek link, honnan szedheti le, adok. Második világáború, a cod 2 mp jét legyűri.



A QW: Nagyon üt, sztem szép és jó, a DOOM 3 motorból kihoztak mindent ami kellhet
13.
13.
gringos
nah, nekem is maxon fut, de nekem nem jtt be.
12.
12.
IQ-HarCos
GYááá irjatok egy szervert ahova mennyunk :P legalabb magyarok lesznek ott azt ott mi lesz :D
11.
11.
t.roli
3ghz, 1gb ram, 7600 gt, és tökéletesen megy 1024 es high grafon. Csak a lövöldözéseknél szaggat be. Aki ismeri az ET wolfeinstein nevű játékot, annak nem lesz nehéz ez a játék. aki nem, addig játszon amíg rájön a lényegére mert itt nem lehet nyerni egyedűl. Célpontok vannak, és több ember kell a célpont megsemmísítéséhez. Jó játékot, és szivesen benne vok abban, h felmegyünk egy megbeszélt szerverre gamekapcsosok. A Gamekapocs nem tud indítani egy szervert nekünk???

Akinek nem megy a játék, annak driver vagy re install

10.
10.
José Grande
Akkor lehet hogy bekakkantot a rencerem. Áhhh....XP reficc. HURRÁ!!!

9.
9.
Drago
Nekem laptopon(!!!) 1280*800 low-medium között félúton tök jól fut. És nem csúcskategóriás laptopom van. Még csak nem is kétmagos és nem éri el a 2Ghz-et sem a procija...
8.
8.
gringos
José Grande, most töltöm ilyen géppel: 2gb ram, 3,2 intel singel core 3,2s, és 8800gts, majd leírom nálam mi a helyzet. Üdv
7.
7.
José Grande
na ez oda..@sz. 800x600 low beállítás és lassabb mint 1 diavetítés. Nem tudom miért pedig a Bioshock szépen pötyög nálam. Core 2 E4300@2200mhz, 2GB DDR I., GF7600GS alap. WOW! Remélem nem csak én vagyok ezzel így egyedül XD
6.
6.
t.roli
SZEDEM!!!!! HUPPÍ JÉÉÉ
5.
5.
General Thomas
Szedem is, le, majd megbeszélhetjük ,hogy ugyanarra a helyre megyünk ölni egymást :D
4.
4.
Dentis 360
Yeeeeeeeeeeeeeees!Ez már kellet!
2.
2.
Domasi
mondjuk elég egyértelműek, úgyhogy inkább visszavonom az előző kérdést
1.
1.
Domasi
és a rendszerkövetelmények?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...