Október végén jön az új Pro Evolution Soccer

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Konami a minap bejelentette, hogy a Pro Evolution Soccer-sorozat "idei" része a jövő hónap végén, október huszonhatodikán kerül a boltok polcaira.
A Konami a minap bejelentette, hogy a Pro Evolution Soccer-sorozat "idei" része a jövő hónap végén, október huszonhatodikán kerül a boltok polcaira.

Ugrás a galériához

A bejelentés természetesen Európára, így kicsiny hazánkra is vonatkozik: a Pro Evolution Soccer 2008 PC-s, PS2-es, PS3-as és X360-as változatai október 26-án kerülnek boltokba. Ezen verziókat követik majd a kézikonzol átiratok (DS-re illetve PSP-re) novemberben, végül a sort a Wii-s játék zárja, melynek megjelenéséről egyelőre semmit sem tudni. A bejelentés mellé hét kép is landolt galériánkban.
8.
8.
Bajzi
Egyértelmű, hogy PC-n a Pes lesz a nyerő, és bár konzolra mindig jó fifát csinálnak, szerintem aki eddig peses volt az peses is marad, aki meg fifás volt pc-n az lehet áttér, aki nem pc-n az meg marad a fifánál
7.
7.
jov
Nem vagyok vmi nagy sportjáték rajongó, de ezt várom. Az előző is jó volt (sztem sokkal jobb, mint a fifa...), ez meg remélhetőleg még jobb lesz. A konzol-átírat feelingtől én is tartok egy kicsit, majd meglátjuk, h gondolnak-e a pc-sekre.

@ kazi: volt egy külön menü, ahol lehetett gombkiosztást állítani, mondjuk szarakodtam vele vagy 10 percet, de tuti, h meg lehet oldani.
6.
6.
kazi
remélem pc-re már kevésbé lesz a konzol-átirat filing..a legutobbit telepítés után uninstalláltam,mert nem tudtam konfigurálni a billentyűzetet a megszokottra...(eddig minden pc-re megjelent részt nyomtam,egy megszokott billentyűkombinációval,amit itt nem állithattam be..) mert nem tettek bele ilyen menűt...
5.
5.
huszti
Már kb 2 hetesek a képek:)
4.
4.
Shagy
na shadow hetek óta veszekedünk hogy melyik a jobb mindig is mondtam hogy a next gen fifa jó.végre belátod te is hogy a nextgen fifa nem szar.

3.
3.
Mat00
Az nagyon jó, hogy next-genes lesz gépen is (bár én nem next-gennek nevezném, csak kap 1 normálisabb grafikai motort), de azért a nézőket hagyhatták volna felismerhetetlenre. Mert még az is jobb, hogy 4 fajta szurkoló van, és minden csapatnak ugyan olyan kinézetű emberek szurkolnak, csak más színű pólóban. :D
2.
2.
shadow16
komolyan mondom nem tudom eldönteni melyik a jobb játék a pes 2008 vagy a fifa 08. ma játszottam a fifa 08 xbox 360-as demojával. és lenyügözött engem, főleg a be a pro camera miatt meg a fantasztikus, cselek, grafika és hangulatm aitt. jol eltalálták. pedig eddig gyülöltem a fifa-t, főleg a PC-s demoja, PC-n nagy szar lesz, de xbox 360-on nagyon király. és itt a pes 2008 ami grafikában egy picivel el van maradva a fifa 08 x360-tol, de nem sokkal. játémenetben mindig is a pes volt a jobb és most is rengetegt ujitottak etéren, master league is fantasztikus lesz. Emberek idén 2 fantasztikus focis játékot kapunk PS3-ra és xbox 360-ra. PC-re csak 1-et mert a fifa 08 az nmem is foci ott hanem valami hányás szerüség a pes meg ott is next genes lesz. PSP-n is jobb pes ediggi tapasztalataim alapján mert a fifa egy lebutittott szart ad ki évről évre psp-re a pes meg egy az eghyben átirják a ps2-es váltopzatot grafikailag meg mindenben. fifa-nak egyedül a next gen konzolokon lesz keresni valoja.
1.
1.
berc11
de várom már! Nagyon jónak tűnik...!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...