Premier képek a Just Cause 2 motorjából

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 18.
  • Képek
Link másolása
Az Avalanche Studios három, kifejezetten szépnek mondható tájképet tett közzé, melyek a Just Cause 2-t is hajtó Avalanche Engine v2.0-ból származnak.
Az Avalanche Studios három, kifejezetten szépnek mondható tájképet tett közzé, melyek a Just Cause 2-t is hajtó Avalanche Engine v2.0-ból származnak.

A képek így felfoghatóak úgy is, mintha a Just Cause 2 első screenshotjai lennének - persze kicsiny túlzással. A lényeg viszont, hogy ezekhez erősen hasonló látvány várható majd a dzsungelharcos titkosügynökös játék folytatásában!
12.
12.
nimat16
Hát nem roszz,nem rossz de nem estem le az állam.
11.
11.
Fejes91
Sztem kifejezetten gép barátnak számított. Helyenként meg közelítette az Oblivion látványát, csak nem szaggatott. Én azért nem nyomtam végig mert az írányítás és főleg a kocsik viselkedése idegesítően béna volt. Na majd a 2. rész!
10.
10.
felegyi
Nemm sokat látok belőlük!Nekem tetszett az 1!Egy próbát megér!
9.
9.
rility
Nekem az egy bejött...Sokat játszottam vele, de meguntam a nagy távolságokat...Ám ezek a képek igen tetszetősek számomra, érdemes lesz kis időt szánnom erre a gammára is:)
8.
8.
dareal
az 1 sem volt vlmi húde (azaz de, húúúdeszar kategória :)), de ezek a képek szerintem nem szépek, inkább csúnyák. főleg 2007-ben. a felhők kifejezetten rondák.
7.
7.
Xabinho87
Daks: Az oldalon belül egymásnak mondtok ellent.:D



Dátum: 2007.01.25. Író: fojesz

"Az Eidos hivatalosan is megerősítette végre a korábbi pletykákat, melyek szerint készül a Just Cause második része PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra"

http://www.gamekapocs.hu/hir/6430/Keszul+a+Just+Cause+2+-+most+mar+hivatalos
6.
6.
Daks
dermedve még nem volt hivatalos bejelentés, ne add fel a remenyt :)
5.
5.
Obi1
Én az első részt is imádtam boxon, a táj elképesztően gyönyörű volt.Meg sokat lehetett vele szórakozni.Igaz hogy totál arcade a játék, de ez van.
4.
4.
DerMedve
3.
3.
Daks
nekem nincs egy csucs gepem, de nem nagyon szaggatott (meg is lepodtem). jo kis cucc volt, kb félig vittem végig, kár hogy arcade eszetlenül hentelős hulyeseg volt, ez teljesen elrontotta a játékélményt.
2.
2.
MAKAY
Nekem nem volt vele gondom...
1.
1.
Xabinho87
Amikor megláttam, hogy Just Cause 2 megrémültem!:) Már az egy is valami hihetetlen rossz játék volt! Pc-n játszhatatlanul laggolt pedig bőven megvolt hozzá a gépem. Így az 1. küldetés elején feladtam, mert nem tudtam mit kell csinálni. (se előtte se utánna nem történt ilyen) Xbox360 meg irányíthatatlan volt. Megmozdítottam a kart és 3szor körbefordult az ejtőernyővel!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...